Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to fino i lijepo, ali opekli smo se mi previše puta vjerujući srpskim političarima i srbijanskoj državi. Bolje biti oprezan i izbjeći buduće neugodnosti.
Ah ti dobri BH susjedi :-)
jarane da je bilo lahko bas i nije ,ne znam gdje si ti bio u periodu 92-95?
prijatelju ,uzivaj ti lagano u dijaspori i ne opterecuj se ovdasnjim problemima.ne dao bog nikom sta smo mi prezivjeli u bh tokom rata. bilo ne ponovilo se.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konacno malo zdravog razuma...
Gospođa priča ono za šta je dobro plaćena. Njen fond ima veoma zanimljivu listu donatora: British embassy in Belgrade, Charles Stewart Mott Foundation, Civil Rights Defenders, European Commission, French Catholic Committee against Hunger and for Development – CCFD, Institute for Sustainable Communities Serbia, National Endowment for Democracy, Norwegian Ministry of Foreign Affairs, Open Society Institute, Organization for Security and Cooperation in Europe – OSCE mission to Serbia, Robert Bosch Stiftung, Rockefeller Brothers Fund, Serbian Fund for an Open Society, Swiss Ministry of Foreign Affairs, USAID, United States Institute of Peace.
Gospodja :-)))) Ja bi rado ovu "gospodju" poslao na krstarenje sa somalijskim piratima, ili na neke druge egzoticne destinaceije. Mozda sa tamilskim tigrovima, Cecenima, meksickim i kolumbijskim narko kartelima. Da se odmori od mrskih Srba i da malo provodi vrijeme sa ljudima s kojima dijeli moralne vrijednosti.
Pa kako da je nazovem.. :-) Hehe, vidim da joj želiš sve najljepše.. Što se mene tiče, znam samo da joj ne bi bilo prijatno, ukoliko bih je slučajno srela negdje na ulici.. Doduše ni Čedi.. Ne bih ih ćutke mimoišla, definitivno.. Ljudske nule, prodane duše, koje zalužuju samo prezir, a prezir je grehota ne podijeliti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbija ce biti normalna i slobodna zemlja kad protuve poput ove budu iza resetaka. Niko nije moralno nize pao od ove drolje. Mozda samo ugojeni Sorosev krmak Lukovic. Dok se oni slobodno setaju Beogradom, Srbija nije slobodna. Njihovi stavovi su potpuno irelevantni, ali su veoma mucni kao pojave. Pristojnom covjeku se od njih povraca.
Evo poturice dajemo vam ovu drolju ocvalu džabe da je guzite...Udrite braco turci!
BRAĆO turci hahahhahaha. nije ti turko brat, već babo
bravo jedina.
Metak u celendru.
Gospođo, EU nema odgovora na Memorandum 2! Nema odgovora ni na još mnogo pitanja koja se tiču BiH. Kada bi se pojavio " lider" u Njemačkoj i zatražio otcepljenje neke od Savenih država, sutra dan bi se odmah izvinio narodu i nestao u prostoru. Ali to Njemačka neće ili nema petlje da kaže u BiH, A njena se izizetno pika u EU.
De ba piši pismom koji normalan svijet razumije.
ko o cemu kurva o postenju
glej lude babe
Treba odvojiti po automatizmu pitanje Kosova,koje je bilo.u direktnom interesnom okviru US,tako da je Vuciceva "hrabrost" po pitanju odluka u vezi Kosova suvisna za svako komentar. BiH je,nazalost preuzela satisfakciju za izgubljeni teritorij kod srpske vlade tako da ratna retorika Vucica 90 god. moze biti samo prikrivena ali nikad napustena. Dakle,preporucuje se nasem vodstvu,ukoliko se ono oformi na nacin da mu nacionalni interesi i ocuvanje integriteta budu prioritet u radu,da ae sacuvaju i pripreme na politiku zavrsnog udarca BiH koja je uvelike izvucena sa skrivenih mjesta radnih stolova "prijayeljske" buduce vlade Srbije. Za BiH sigurno dolaze turbulentna vremena.Mnogo teze ce biti sacuvati opstojnost nego pocetkom 90 god,tako da bi preporucio svim slobodoljubivim Bosancima i Hercegovcima lak san i jedno oko stalni otvoreno,da nas niko ne uhvati na spavanju.
Jebes jedinstvo drzave ako gradjani u njoj nemaju egzistenciju!!!! sta ti vredi jedinstvo drzave ako narod nema Hleba!!! zrtvovati ceo narod za celovitost drzave je po meni najveca glupost koja pada na pamet pojedincima!!!!
aaahihihihihihihihihii...ova je ostala bez donacija i projekata pa totalno prolupala :))))))) ...zamislite osobu koja je prije neki dan svjedocila u ime hrvatske a protiv srbije za zlocin genocida.......zbog toga ja kazem da je beograd pun svakavog nakota koji ce razoriti srbe i srbiju......zamislite da je drzavljanin amerike i da je svjedocila protiv amerike?...pa ona bi bila davno u gvantanamu......pogana kucka
@Klix Who gives a f.uc.k about Srbija, Vučić serbs in total ?