Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanaca ima u Makedoniji najmanje 25%, što je mnogo više nego što ima Hrvata u BIH (koji žele trećinu vlasti). A ovi Albancima ne daju da se pojave u vlasti igdje. Nakon 15 godina vladavine VMRO DPMNE, Albanci nekako koaliraju s pro-europskim Makedoncima i postanu relevantni u parlamentu i ovi popizde odmah i tukli bi sve. Nikakve priče tu nema o ratu. Jednostavno nacionalisti gube vlast nakon dugo vremena.
Makedonski socijal-demokrati koalirali sa Albancima i imaju većinu. Nakon više od deceniju vladavine VMRO-DPMNE koja je opljačkala državu ko SDA nas, vrijeme je za promjenu. Imaju legitimnu većinu, ovima je ostalo samo nasilje, pustili su namjerno demonstrante nacionaliste da tuku socijaldemokrate u parlamentu.
Ja ne znam odakle sad prica o velikoj Albaniji.Mozda ova prica samo godi srbima da bi skrenuki paznju javnosti za neke po njih goruce popusene teme.Prva i po njih najgora jevoslobadzanje Haradinaja i druga isto vazna je odluka skupstine Crne Gore zavulazak u NATO
Ti trenutno imaš -1 dislike. Šta li im sad ovo znači...
A sta je ona zastava velike Albanije na jna i u makedoniji pre nekindsn, mora sa su srbi upravljali dronom
...velika albnija je još u doba početka hladnog rata zamišljena kao budući američki bastion ka ruskom uticaju na balkanu. kosovska iredenta je direktno upravljana od strane cia operativaca, a kulminacija je uslijedila padom envera hodže. dakako, pripremni radovi su obavljeni kroz "grah pobunu" 1981. jugoslovenske službe, sdb & kos su "čitale" sve to, i sredinom 80-ih formirale svojevrni oklopni prsten...
...oko kosova, od niša ka makedoniji, i ka crnoj gori. u bg, iza vma, 2 "ready to go" oklopna bataljona za brze intervencije. sve se znalo unaprijed, na obe strane. sada, nazočimo završnoj fazi realizacije, ulaskom don milove kneževine u nato, i formiranjem treće albanske države u makedoniji. rezultat, ruski uticaj na mediteranu sveden na sirijsku mediteransku oablu, i novu bazu u hmejmimu. the winner is usa.
...izvinjavam se ako sam zaboravio spomenuti omiljene cia pojmove "demokratija" & "pravo na drugačije mišljenje".
Soroš ili C.I.A opet rade za aljbance. Tito pederu što ih dovede, yebo te Enwer Hoxha!
ALIJA SEREMO TI SE USTA I TEBI I NA MLADEMUSLIMANE
...naseljavanje kosova albancima iz albanije je uredno išlo, kao dio gorespomenutog plana. pošto je neformalna deviza bravarovog režima bila "slaba srbija, jaka jugoslavija", izmjena etničke slike kosova je bila sasvim uklopljena u isto. ranković je beknuo "kontra", i momentalno "sletio" sa svih funkcija. gospodin, kakav je bio, ćutao je čitav život, "nijene" protiv bravar nije reko. a mogo je bit bog & američki miljenik lovorikama & novcima ovjenčan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JEBI SIPTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ma kakvi neredi ovako i kod nas treba s palijama upasti u ministarstvo i prebiti ih ko vola u kupusu.
nabavi mi palicu sa onim ekserima na vrhu ja idem prvi
izgleda. kakav narod takva i vlast.