Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je hrvate virus bjesnila napo a ne corona?!?
U masakru na poligonu kod osnovne i srednje škole u Srebrenici 12. aprila. 1993. od više granata ispaljenih od strane sprske terorističke takozvane VRS, ubijeno je 74 civila, a oki 100 je ranjeno, najviše omladine.
Na jucerasnjem sastanku 11.04.dogovorena je raspodjela mmf kredita u omjeru 38% rs-u i 62% fbih...umjesto kao i uvijek 32% rs-u a 68% fbih...to je snogo norodo
Napasti nekoga u Bozijoj kuci, jos za praznik.. I ti kao vijernik?
treba ove vjernike zaraziti virusom pa onda nek ih vjera lijeci umjesto nauke
Seljakluk na visokom nivou.
@laganitza po tvom priopcenju bi znacilo da:Papa nije pravi vjernik.On se odrekao ljubljenjem i pranjem nogu, sve mise su odgodjene.Da molitva nas stiti, crkve i djamije bi bile pune.Nas organizam nas stiti ako smo zdravi.Zdravlje je ovisno o imunom sistemu.
Bez obzira u šta vjeruju, krše zakon.
Velika vecina vjernika su glupi zalupani idioti...a zemlje gdje se vjera pita su nazadne...
Za dalmoše znamo da su cigani ; ali ona MRCINA od svećenika je stari prdonja , već treba da je u grobu !!!
ma kršćanski, nema govora
katotalibani se povampirili
“Da ide ća”? Sta je ća?
Pravim vjernicima virusi ne mogu ništa. Njih štiti (njihov, jedini pravi) Bog i molitva. Kjafire not so much.
Što se bošnje pale na katolike ..cccccc
Pod hitno otvoriti institut na Golom Otoku za prevaspitavanje ovih i ovakvih nazovi vjernika iz svih konfesija! Procedure i ostala dokumentacija kako postupiti s njima je dostupna u cijelosti!
Varvarizam,brutalnost,glupost i ludilo...sta reci.
Katotalibani
VJERNICI?!
Uhvatio se par slučajeva da bi opravdavao svoj ateizam. Pa koliko samo ima slučajeva gdje su učestvovali ateisti pa nikom ništa