Nesvakidašnji zločin u Srbiji
0
Napadači opljačkali pa kastrirali čovjeka
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@boggy kaže se barbarsko a ne barbarno
Sada sam procitao na Blicu! Frajer priznao,sam sebe je ustrojio da bi dokazao \"ljubav\" zeni! A po zanimanju je strojac bravaca! Najcudniji dogadjaj!
Ovo je ne zrelo nabacivati bilo kome jer u Subotici je oko 68 posto Madzara! A i sama zrtva zna da nije ovo za 50 evra nego ko zna sta se krije iza toga. Cudime da nije pao u shok. Jer i sami veterinari kada stroje zivotinje obicno I\'m zamrznu taj deo! Pocinioce kao i sve druge krvnike,treba po kratkom postupku!
ne kaze se djelovi vec dijelovi :)
Nema vise testosterona cika. Sad ce mu sise poceti rasti.
Da jejednog ovakvog u Bosni da uštroji ove naše političare da se prestanu k.r.it . Pravo bi nam dobro došo. Jarane pravac Bosna imaćeš posla do penzije samo ponesi i turpiju jer će ti se čakija istupit kolko ih ima.
joj bas je super to! ima li negdje na netu uputstvo kako ovo izvesti? imam par kandidata....
@ ANTE TI SI JEDAN OBIČNI BOLESNI KONJ
@ANTE Ma ti Ante najbolje znas sta je genocid, samo odes do Jasenovca i vidis najveci genocid na prostorima jugoistocne evrope! Jos vas niko nije nadmasio u tom zanatu, tako da ne brini nista, drzite titulu idalje !
NISTA CUDNO OD GENOCIDASA !!
strasno,jadan covjek
@bOggY A ti si najbolesniji skot na sa x com! Ti odamh znas da su to Srbi! Pa nisu svi gradovi etnicki cisti kao Sarajevo, seljacino nepismena !!! U Subotici Srbi cine svega 30% stanovnistva!
Nije to nista cudno za srpsku bagru. Taj izopaceni narod je poznat po ovakim barbarnim stvarima.
Sto nece ovako neko onog Zlefendiju iz G.Bukovice
Sto nece ovako neko onog Zlefendiju iz G.Bukovice