Nesvakidašnji zločin u Srbiji
0

Napadači opljačkali pa kastrirali čovjeka

Sarajevo-x.com
Foto: Press
Foto: Press
U susjednoj Srbiji, tačnije u gradu Subotici, u utorak se desio nesvakidašnji zločin. Naime, četiri razbojnika napala su čovjeka, a potom mu nožem odsjekli testise.

Karolja P. (43) su u utorak u jednom subotičkom parku napali razbojnici i pokušali da ga opljačkaju, a onda su mu nožem odsjekli testise. Karolj je nakon napada sam otišao u bolnicu, gdje je operisan, a ljekari tvrde da je zahvat izvršila stručna osoba koja je i prije morala raditi slične stvari, piše beogradski Press.

'Karolj P., koji živi u obližnjem selu Oroma, došao je juče u Suboticu u kupovinu. Razbojnici su zaustavili su Karolja i odvukli su ga u obližnji park i tražili mu 50 eura. On je rekao da nema pare jer je sve potrošio na kupovinu djelova za traktor. Razbojnici su onda Karolja oborili na zemlju i svukli mu pantalone. Jedan od njih je izvadio nož, dok su ga ostali držali. Nesrećni čovjek nije ni slutio šta će da mu urade. Napadač mu je preciznim rezom odstranio testise. Razbojnici su potom pobjegli, a Karolj je ostao da leži u parku', rekao je za Press izvor blizak istrazi.

Doktor Nandor Šeljmeši, magistar urologije u subotičkoj Opštoj bolnici, koji je operisao Karolja, potvrdio je da je pacijent kastriran na stručan način.

'Koža nije odsječena, već su na dva mala reza izvađeni testisi. Bili smo zatečeni i nismo mogli da vjerujemo koliko je sve stručno urađeno. Pretpostavlja se da je to učinio neko ko je već radio štrojenje životinja. Karolj se oporavlja od operacije koja je trajala sat vremena. Ovom pacijentu hormoni testosterona biće nadomješteni - kaže doktor Šeljmeši.