Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neke osobe tesko je odrasti u postraumatskom, postratnom razdoblju nekog drustva kada nije doslo do katarze i radjanja nove ideje nade. Koketiranje sa nacionalizmom i fasizmom je cesto dobitna kombinacija za politicare, medjutim takvo drustva radja fanatike i teroriste
Ova dvojica ne moraju ništa negativno napraviti, dovoljne su njihove arogantne pojave. Vuku šamar i kad ne progovaraju.
al su međedi odma blindirana kola nabavili.. 🙄
kad se bojis da zivis u vlastitoj drzavi
Terorista...
Radikalna desnica u formi Domovinskog Pokreta i Mosta su od ukupno 3.677.900 birača osvojili zajedno 305,000 odnosno 8.3 % glasova. Dakle ,za njih nije 90% stanovnika koji imaju pravo glasa.
Sljedecih 15 godina nitko nece uci u EU.
Do juče se hvalilo ovo polovnim Stojadinom, a danas se upelo u blindiranoj limuzini. E pa ne ide tako brzo iz balkanskog blata na evropski asfalt. Preskočili ste svašta između.
Netko je spomenuo revoluciju. Veze s vezom nema. Ovo je najklasičniji oblik terorizma. Kraj rasprave.
U prvu klasu EU zemalja spada samo 8 država. Hrvatska je u trećoj klasi gdje će i ostatak Balkana ako jednog dana uđemo. A digli noseve kao da se oni tamo nešto pitaju. Ne pitaju se ništa nego samo rade po instrukcijama posebno što u EU nisu ušli regularno nego ih štelama progurala Kosorka.
@antibiotik a ti misliš da je ostatak balkanske žabokrečine sad samostalan jer nije u EU? Posebno tvoja država jarane (nažalost da se razumijemo) je defacto međunarodni protektorat. Daj Bože da to prestane, ali se bojim
@antibiotik u prvoj klčasi zemalja se odrubluju glave na ulici i samoubilacki bombaski napadai,ok jos nismo na tom nivou
Kolindin terorista
Naci ce neko i gdje zive. Previse je ljudi puklo u ovim Balkanskim torovima.
Godinama lažu narod utjeruju mu strah od drugih, a sad i koronom ih plaše, pljačkaju i ruše fabrike. Klasični terorizam nad narodom. Naravno da se narodnim "terorizmom" odgovara na terorizam vlasti.
Steta, mlad covjek bio.
Koja manipulacija. Stvarno misle narod toliko glup a i uvjereni su u to jer taj isti narod za njih glasa. Pa oni sami sebi nevjeruju.
hajmo rejting,blindirana vozila,,dizite si rep..sad je najlakse pricati da je bas vas dvojicu htio ubiti..nekenjajte..
Šta je sa nasom revolucijom