Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalnoj osobi ne treba pokret bojkota da bi prestala konzumirati ovo smece. valjda se nekad opametimo.
I bez ovog slučaja su otrov. Uz to i finansijeri trenutnog genocida koji prosipaju priču "Coca-Cola nije izraelska nego američka". Isti k. Bojkot ovog otrova i svih njihovih proizvoda - Fanta, Sprite i ostalo.
Šta je "mineralna" voda ???!??!
1970 g mislim da je upala u Jugoslaviju hrvatska iseljenička ust. ška organizacija, htjeli su otrovati vodovod, tako da ni voda iz česme više nije, sigurna, ludilo sa diverzijama nema kraja, tako da je sve upitno postalo, užas više,svijet je poludio.
1970 g mislim da je upala u Jugoslaviju hrvatska iseljenička ust. ška organizacija, htjeli su otrovati vodovod, tako da ni voda iz česme više nije, sigurna, ludilo sa diverzija a nrma kraja, tako da je, sve upitno postalo, užas više.
Mislim da je to bilo 1972
Neka bivsi bogumili i dalje piju stranu vodu pored nasih voda koje su osvojile prvo mjesto u svijetu i na stolu su Americkog predsjednika
Htjeli ili ne htjeli susjedi moraju u bojkot skupa sa nama haha idemo susjedi zajedno smo jaci 😎
CROACACOLA xD
Bio sam u pravu,evo vec 15god ne pijem nista gazirano...
Dobro da nisu preporucili ubaciti secer da se razblazi haha sala mala, bojkot ko jos nije poceo ...ja je ne pijem ima 10 godina garant.
Ja bi najsretniji bio da Coca Cola obustavi skroz proizvodnju jer ne proizvode ni jedno piće a da nije izrazito štetno po zdravlje😡😡
jel se ko posro u vodovod kokakolin hahahahhahahahaha
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHA KOKAROKA ROKNULA ahahahiahihaihaihiahihaih
Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao preporuku da se prokuhava Coca-cola
Zato ja iskljucivo pijem samo vodu iz Nobel uredjaja, a koristim je i za kuvanje, nemam nikave zamjerke, naprotiv prezadovoljna sam.
Ja također koristim Nobel proizvode. Smanjila mi se se glavobolja u rukama i nogama, srce jace tuce i bolje vidim.
Ja ne bih pio vodu s cesme, jesnom su pisali da je samo zdrava flasirana voda. Heheheh, ovce zapamtimo jednom za svagda. Nema bolje od nase vode s cesme
da pijete kiseljak, a ne mineralnu vodu, nista vam nebi bilo. A ja mislio u EU sve uredjeno i fino