Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnja djeca su cast izuzetcima mnogo bezobrazna nevaspitana i nadmena.Profesori se bore s vecom bagrom nego oni policajci koji cuvaju zatvor u KDZ...Profesori samo naprijed marisite sve redom kad im roditelji nista ne poduzimaju...!
Drago mi je samo sto je covjek na godinu od penzije pa ga mogu samo povuc za ... Svaki razred je imao svoje mangupe, sarlatane, fakine. Dezurnu budalu sa umjerenim salama i zanimljivim forama. Toga vise danas nema. Sad su gengsteri, seljaci i obicne papcine.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Samaranje, za solufe, kukuruz , lenijar po dlanu i popravni domovi su dali najvece inzenjere i doktore na ovim prostorima. Uostalom ako nista ekstremni debil se kojih ima oko 3% u svakom razredu se sankcionise do te mjere da druge ne moze i ne smije da terorise. Al sami hocete demokratiju, prava ova prava ona , sad uzivajt i jos se izvonjajite debilima sto su debili.
Nije vam valjo Tito i njegov sistem sada uzivajte!
Ja kad sam išao u osnovnu školu svake sedmice je se birao redar iz razreda koji svima pregleda jesuli čiste ruke uši podrezani nokti,i ako ih ima javno pred svima dlanove okreni i 10 puta palicom puc puc i nije bilo da se nekom žališ nego si nokte zubima grizo jarane😄😄😄 a ovo sad 99%retardirano.
“Učenik je naglas komentirao kako ga zanima da li sam i dolje crvene boje” Ehehehe dobra stara vremena
Ja kad sam išao u školu,dobio bi "za uho" ako sam se slučajno nasmijao nastavniku ili profesoru na času.Čak sam i poslje škole poštovao profesora.Ja sam oduvijek imao poštovanja prema starijem pa bio on profesor,komšija,otac.... Ove roditelje sad treba maximalno kaznit,jer trebaju bolje odgojiti djecu.
Stanujem ulaz iznad osnovne skole.To je horor.Djeca izadju iz skole i vrse nuzdu ispod nasih prozora.A roditelji da mogu autom bi u razred usli.Ni ulicom se ne moze proci od njih.Tako da im ni djeca ne mogu biti bolja.
Svi mi znamo da ima profesora olosa ali učenici se takvih boje. Učenici klošari pretežno napadaju ili vršnjake slabije od sebe ili profesore koji su mirni i koje učenici vole. Profesor se cijeni i svi mi koji smo iz svojih osnovnih, srednjih škola te fakulteta izašli i osjetili kako je lakše kada imaš znanje cijenimo te ljude i kada ih sretnemo bude nam drago. Franji i ostalom profesorima koji znaju da rade svoj posao treba dati podršku.
Da se to samaralo na vrijeme, ne bi doslo do ovoga.
Meni je žena na vrijeme dala ultimatum: Hamo ne daji im jedinice i dvojke, bez neopravdanih, kad trebaju odsustvovati pušćaj ih, nemoj da ti buše gume, odvaluju retrovizor, izgrebu auto, mokar sunđer ili rajsnegle na stolicu, ljepak na katedru... pamet u glavu.
E, to je zato sto sistem ne sljaka...male odrpance sa nedolicnim ponasanjem disciplinski kazniti u odnosu na tezinu povrede...jedna od njih, izbacivanje iz skole pa nek mu caca i mater razmisljaju u koju ce ga skolu upisati i kad ce zavraiti skolovanje. Ovako cijelo drustvo pokazuje da takvo ponasanje prolazi...sta ocekivati od druge djece onda..
Djeca su stoka, a roditelji još gori. Osveta loših đaka je sve ovo što se dešava.
Puna podrška profi, danas se puno tolerise ucenicima, da ne pricam mobing od roditelja koji prosvjetni radnici dozivljaju..