Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... ako neko od partnera ugine ili strada tokom selidbi, rode ne traže drugog. Rode, moja Jagoda, ostanu same i tuguju za svojim partnerom, i bez obzira kolika je ta tuga, one lete i trpe. Trpe, moja Jagoda."
RIP, Klepy :(
Klepetana sad maze i paze 77 roda djevica
Dobro je, dosta o bajkama.
Tužno ali samo da malena preživi to ipak ptice ne vole baš samoću
Cega se lik dosjetio
mora li i kod njih prvo muško umrijeti. Sad će hanuma penziju naslijediti njegovu
sto je klepo , klepo je
Da ovako pricamo o djeci u Africi,Palestini idt. Bolje bi bilo.
Pa ti pricaj niko ti ne brani
doce.drugi prangijas
Nadam se da ce Malena naci legitimnog nosioca vrijednosti ...
kad je mevlud?
E cuj klepetan
zamislite koja je to vijest o jednoj ljubavi jedne rode dok amazonska suma je progutala milione roda i ostale divljaci ali ovo je evropska roda ona vrijedi mnogo vise od africke ili amazonske rode.
@gooUser1565007015 evropljani ne bi ni dozvolili da izgori amazon. Europa je cak nudila pomoc al brazil je odbio. Eh zato se drugi ne mogu porediti sa bijelcima, jer drugim seljacinama nije ni do cega stalo
kako cu bez tebe sutra.. malena
evo moj broj Malena,javi se..šifra usamljeni golub
E, ako im je ovo najvažnija informacija onda je Hrvatska EU gigant i politički i ekonomski. Čuj "hrvatske rode". Jučer su se kod Binga ugnijezdila dva najpoznatija "bosanskohercegovačka" galeba i dobili su imena. Sulejman i Hurem.