Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko debila ima ovdje pa to nije normalno, cestitke momku na uspjehu.
ilija srpak?...zar jos ima srba u hrvatskoj...ili je to pokatoliceni?...zasto je malog srpka briga sta se desava u srbiji?..zasto ne gleda svoje dvoriste..pun mi je kyrac pokatolicenih srba ustasa....okanite se vise od srba...daleko vam bila kuca....najgori srbin je pokatoliceni srbin...
@Kalafat ...jaro... jesi ti bosnajk?....musliman?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj tekst nije za nacionaliste
Onaj osjecaj kad te hrvati deportuju na traktorima iz RHpa te onda hvale
ilija srpak?...zar jos ima srba u hrvatskoj...ili je to pokatoliceni?...zasto je malog srpka briga sta se desava u srbiji?..zasto ne gleda svoje dvoriste..pun mi je kyrac pokatolicenih srba ustasa....okanite se vise od srba...daleko vam bila kuca....najgori srbin je pokatoliceni srbin...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast momku, Srbija jos njeguje tu "komunisticku" ostavstinu da se znanje nagradjuje I vrednuje. Ovo su normalne stvari I ovakvog momka ce objerucke prihvatiti u svim naprednim zemljama a vidim stoka nacionalisticka I dalje klixu pomaze da super zivi I po obicaju omalovazava prave vrijednosti.
Najgora stvar koja nas je zapala su teleće glave koje misle da su pametne, a sustavno uništavaju sve što je bitno. Glupani maltretiraju i tjeraju djecu, koja će otići u Njemačku, a idu tamo jer nema više ko da puni njemačke penzione fondove. Kreteni jedni, ko će naše fondove puniti kad nam svu djecu otjerate svojim nadrireformama. Glupani glupi seljački, fati se motike, ostavi školski sistem onome ko je odrastao u gradu.
SDA i HDZ će popunit te fondove, ne brinite se, važno je glasat srcem, a ne glavom. Onda ti bude ko zadnje 4 godine - ljepota, niđe nikoga. Jedva čekam da svi odu pa da ne moram više kružit dok nađem parking.
Svaka cast svim ovim mladim inteligencijama i kako sam Ilija rece sramota Hrvatskom rezimu na ovako mizernim nagradama bez obzira na krizu kolika je ovim profilama pameti se mora mnogo vise posvetiti kako moralne tako i materijalne paznje ne samo ovdje vec u cijelom regionu ako zelimo svi skupa bolju i ljepsu buducnost
Nagradno pitanje: Da li je Ilija Srpko možda Srbin? U svakom slučaju svaka mu čast na onome što ja rekao "bez dlake na jeziku", slično kao Enis Bešlagić na Večernjakovom pečatu! Da li se predsjednica možda nakon ovoga malo zacrvenila?
Olimpijada u neznanju za partijske studente ! Pa da konacno vidimo tko je brate najgluplji, dajte nam da se ponosimo njime-njom u BiH !! Krhko je neznanje !
Niđe nije spomenuo Srbe, šta je vama...??
"U Srbiji se nagrade za medalje osvojene na olimpijadama kreću od 8 do 12 hiljada kuna... Svaka čast susjedima, imam puno prijatelja tamo i imam im na čime zaviditi." Ako si zaboravio sva slova, pa ne znaš pročitati cijeli tekst, pusti video i poslušaj šta momak tačno kaže. Ionako je Klix pola izbacio a drugu polovinu pogrešno citirao.
@JeSuisDare Jerbo kako klix javlja "kako ima mnogo prijatelja u susjednim zemljama te da im ima na čemu zavidjeti", što je očigledno pogrešno citirano, a zna se i zašto je tako napisano.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fasisti na aparatima, vec poceli sa srbovanjem a nauka i nacionalizam ne mogu ni u istu knjigu a ne u istu recenicu. ;)
Odjeknula vijest A nije odjeknula kad je prosli mjesec Americki Direktor Nauka i Umjetnosti javno na CNN-u rekao da zemlja od 7 miliona stanovnika ..Srbija..odnese sve moguce nagrade na svjetskim medjunarodnim takmicenjima srednjih i visokih skola! Nekako vam je ta vijest promakla,....ali eto kad neki hrvatski balavac "pozavidi" sta se desava u Srbiji,..to lupate na sva zvona. Vi Srbiju vidite KAKO ZELITE VI DA BUDE inace vi ste samo mali misevi,..konjusari
@BulevarPrkosa srbija svakako ne postoji
@RomanijaBluz11 u nauci nema nacionalizma samo sto tvoj um kojem je najvece dostignuce "srpstvo" ne moze dokuciti. Naucnici su okupljeni oko ideje kako unaprijediti svijet a ne kako biti debil zatucan glupostima. P.S Imamo mi svojih aduta, samo sto spineri ne pisu o njima. Jedan od njih je Omer Tanovic, kandidat za doktora nauka i profesora na MIT ;)
A nije mali glup. Da je samo pitao za finansijsku pomoc, oni ga ne bi ni pogledali. A ako kaze da Srbija finansira tu nesto a Hrvatska ne i da je Srbija kao fol bolja, ima da odobre finansije vec sutra, predstave to kao patriotski cin i uzmu koji glas vise na sledecim izborima. Naucnici srecni sto imaju para, HDZovci srecni sto su pokazali Srbima i sve super. Svaka cast u svakom slucaju, pametan decko, zna da ne mozes drugacije nista da zavrsis
Veliko BRAVO za dječaka. Kažu da je Tito cjenio znanje i struku i isticao da najstručniji ljudi trebaju voditi preduzeća, škole. Danas su znanje i struka opasnost za bez idejnu vlast koja ne shvata da bez znanja i stuke nema napretka, nema progresa.
...tebi je pamet sto je malom ujkanu krivo sto srbija daje vece nagrade?...da li shvatas da je on iz mrznje napao kolindu...on od silne mrznje ne moze da shvati kako je moguce da srbi daju vece nagrade..njega su 15 godina u skoli ucili da su srbi primitivni koljaci i da se ne skoluju da su glupi da smrde da ih treba ili protjerati ili pobiti...a onda mali upoznao srbe na nekom svjetskom takmicenju ..oni ga pobjedili u znanju i dobili 15x vece nagrade...on to ne moze da podnese
@DrynaTimRusia hahha đikane , pa ko je napaćen nego vi ... mislite da ste najpametniji , a otpad ste civilizacije ... vi još uvijek evoluirate iz majmuna u čovjeka , al teško da ćete dostići civilizaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se ne sjeti necega da pohvali malo i ove nase napacene trokutistance,mora da mu je promakla informacija da su oni sampioni u razbijanju betonskih blokova glavom!
momak sretno ti i bjezi iz hrvatske i sa balkana glavom bez obzira !
Nije Kolinda nista skontala sta momak prica.
...hahahahahaa...nahranila ga kolinda srbskim cokoladicama pa mali ujkan pobrkao strane.....aahihihiihiiiiii...mamu vam ustasku...:)
Svaka cast...momak je rekao i istaknuo sve sto treba...sada je na nacionalistima i retardima da to razvuku i unakaze. Hrvatska kao i sav balkan ima problema sa odlaskom mladezi..posebno pametne koju itekako cijene u drugim zemljama. Prestanite seruckati o religiji i politici vec se za promjenu skoncentrisite na bolje sutra vase djece.
sta je rekao?...tebi je pamet sto je malom ujkanu krivo sto srbija daje vece nagrade?...da li shvatas da je on iz mrznje napao kolindu...on od silne mrznje ne moze da shvati kako je moguce da srbi daju vece nagrade..njega su 15 godina u skoli ucili da su srbi primitivni koljaci i da se ne skoluju da su glupi da smrde da ih treba ili protjerati ili pobiti...a onda mali upoznao srbe na nekom svjetskom takmicenju ..oni ga pobjedili u znanju i dobili 15x vece nagrade...on to ne moze da podnese
@DrynaTimRusia Dobar dio srba jesu primitivni koljaci a to nazalost i srpska vlast i crkva podrzavaju. Nema potrebe da se uci u skoli to se pokazalo na djelu a podrska srpse crkve i vlasti se ponavlja non stop tako da je samo potrebno upaliti TV ili procitati novine ....i to srpske. Sa druge strane nagrade i ulaganje u mladez koja spada u vrh i ima vise potencijala je potpuno normalna stvar i nema veze sa politikom.
Novi Tesla, svaka čast