Smiješna strana izbora u Hrvatskoj
0
Na svako pitanje odgovorio sa "Nemam komentara"
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je u rangu Nazifa Gljive....
Nemma,komentara
Evo pogledajmo na kratko : http://adf.ly/3zflV Kad pogledate ovu sliku jednostavno cete reci N E M A M K O M E N T A R A ;)
De-bi-l, cuj nema komentara, pa koji si qu-rac dosao u emisiju, a primjereni naziv njegove stranke bi bio \"Nemamo komentara\", ma nema, definitivno dobijate izbore.
Haj ne ke.njaj...ako se suosjecas sa ovim glupanom, goni se u HR pa ga pogladi po glavi...
Glup je kao onaj njegov sunarodnjak iz druge drzave, ampak.
Ovaj se nije pripremio za ispit. A puškice nije ponio.
OVO AKO NIJE MONTAZA ovaj lik je dno dna ovo je fakat najjadnija osoba na svijetu ili jedna od njih...
http://www.24sata.hr/show/sinisa-vuco-pred-prijateljima-mase-penisom-i-stalno-psuje-234076
budale
@sarajlica glupko, prvo -pise se malim slovima iz vise razloga drugo-javljas se, a ne znas da se isto ddogadja u tvojoj bosni, jer ti glasaju sve pobjeglice i kroje ti sudbinu, a poreze placaju u drzavama u kojim zive. btv, kad je neko glup - onda se kaze da je : glup ko bosanac. a ni onaj koji ti se divi nije nista bolji od tabe; inace ti se ne bi divio !
Prije 10 godina: HAPA HAPA HAPA ... Danas: VUCO VUCO VUCO
hahaha koji car! ovog treba za predsjednika bosne kladim se da bi za 7 dana napravio normalnu državu i zgazio kontrolirane medije
OVO JE MOJ IDOL!!!
sta reci? kome? pitam se kakvu li on je posluku htio porati XD
\"Toliko mu se zauzeti stav svidio da je čak i kada ga je voditeljica zamolila da na niz pitanja odgovori s \'da\' ili \'ne\', također odgovorio\" Topa od autora, pa odgovorio bi na pitanje da je rekao bilo sta osim da nema komentara