{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Na svako pitanje odgovorio sa "Nemam komentara"

S
30.11.2011. u 13:05
0
51
Na svako pitanje odgovorio sa "Nemam komentara"
0
U susjednoj Hrvatskoj u toku je kampanja za predstojeće parlamentarne izbore, a pažnju šire javnosti tokom predstavljanja stranaka uspio je privući Marko Tomić, predstavnik liste Siniše Vuce za izbore.


Tomić je, atipično za političare u toku kampanje, odbio komentarisati pitanja voditeljice HTV-a koja mu je, prema važećim propisima, ipak morala postaviti određeni broj pitanja. Na svako je Tomić ''mangupski'' odgovarao da nema komentar. Toliko mu se zauzeti stav svidio da je čak i kada ga je voditeljica zamolila da na niz pitanja odgovori s 'da' ili 'ne', također odgovorio: Nemam komentara. Ali, imao je poruku za gledatelje HTV-a kojima je objasnio da lista Siniše Vuce nema novca za jumbo plakate.

"Okupili smo se oko lika i djela Siniše Vuce da bismo jednog pravog narodnog čovjeka doveli u Hrvatski sabor koji će pošteno i jednostavnim jezikom zastupati interes malog čovjeka i hrvatsku državu", rekao je Tomić, dodajući kako su Vucine pjesme te iskrenost i poštenje bolja reklama nego svi jumbo plakati velikih stranaka zajedno.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: