Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak je Split dokazao urbanu velicini. Cestitam najlipsem mistu na svitu.
Split lijep? Riva smrdi na 500 metara, komunisticke sive zgrade …
tebi smrde noge pa ti svugdje smrdi, kad su komunjare stavile kanalizaciju na deset metar od obale naravno da je smrdilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakve i treba podržati, frajer je naučnik izgrađena ličnost. A ne one sitne duše političarske što nemaju osnove za život kad ne prođu na izborima. Paraziti društva.
U HR se dešavaju velike promjene. Ljudi shvatili da politika nacionalnih stranaka je zapela u nekom imaginarnom konfliktu i da se bave trivijalnim temama. Ove stranke se bave stvarnim građanskim problemima i strena na poboljšavanju životnog standarda. Mislim da je vrijeme da se mi riješimo SDA, HDZ, SNSD i SDP (smatram ih nacionalnom Yugoslovenskom strankom).
Čestitam Splićanima jer su odabrali fizičara, sit sam ekonoma i pravnika koji me ubiše u pojam!
Tako će i kod nas crnotrojkaši doživjeti debakl,kao haveri im derpaši u Turskoj
Potučen do nogu?
Za mene je ovo vijest dana. Zamislite u Oktobru kod nas: "SDA porazena a SNSD potucen do nogu" Kako HDZ i nema opoziciju, nemaju od koga ni izgubiti. Cestitam Splitu.
A HDZ nema opoziciju thanks to Komšić
Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, sve to mogu biti pozitivni znakovi i za nas jer smo mi istog mentaliteta. U isto vrijeme nakon toliko godina samoproglaseni monarsi gube izbore u gore navedenim zemljama. Srbija je opet druga prica, Vucic je ipak mastermind za ispiranje mozgova penzionerima.
Kakvi komentari, koji se k dešava sa ovim klixom
Kako SDPu Milanović radi tako I prolazi na Hrvatskim izborima
Milanovic nije član SDPa
Tako Ce SDP i kod nas zavrsiti
Eto Milanovich sta radis od sdpa
HDZ-ov nezavisni kandidat?
Hoćel se sad Dalmacija odcijepiti??
Splicani ekstremisti - od seljacine Keruma do naucnika Ivice.
Nije HDZ porazen...i prije ovih izbora Ivica Puljak je bio gradonačelnik Splita... i nije HDZ...stari gradonačelnik osvojio najviše glasova