Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas odavno nema onog Ismailja na klixu sta li je sa njim..
uhapšen u Italiji prilikom krađe auta
uhapsen na kosovu zbog silovanja komsijinog magarca 😂😂😂😂
Poceli Idilovci medjusobno da se hapse :-) "Kosovska policija uhapsila clana IDIL-a" je isto kao da napisu "IDIL uhapsio clana IDIL-a". I Siptaroza Ljavdrim je sigurno zbunjen zbog ovog nesporazuma.
ameri narucili cistionicu po ovim svojim protektoratima.. bosna, kosovo.. vidjet cemo sta jos planiraju ;)
sta je cetnicka smrdljiva bando????? Je li vam se to digo? Pa ti IDIL-ovci to su monstrumi poput vas, bradonje poput vas, sa crnom zastavmo poput vas, vi ste braca po zlu, cionisti ih kreirali da vam dizu rep.. Albanci su pametan narod, nisu kao cetobalije u Bosni, ZNAJU SE ODBRANITI i od cetnika i od cionista i od smrdljivih cetobalija i ustasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo !!!!!
sad ce kosovo vratiti srbiji
Klix pocinje pisati sa istim tonom kao Milosevicve CETNICKA stampa. Cuj samoproglasenog Kosova????? HALO CETNICI, USTASE, CETOBALIJE..... NIJE SAMOPROGLASENO KOSOVO, CETNICKA BANDO, VEC SLOBODNO KOSOVO NAKON 2 VIJEKA CETNICKOG TERORA......BANDO CETOBALIJSKA.......
tako ce pisati dogodine za republiku srpsku...posle vekova i vekova pod turskom i austrougarskom cizmom najzad slobodna
jbt jos ce siptari poceti i boooonjeee da dizu u vazduh
Vlade samoproglašenog Kosova? Katolix copy/paste novinarstvo, smeće od portala.
@vojvodamisicz Naravno, Ja poštujem samo ono što meni odgovara, i šta sad? Možeš da me povučeš za onu stvar, ma da nisam siguran da bih ti to dozvolio. Možda, ako me lijepo zamoliš, ali ništa ne obečavam. Nisam rođen u Jugoslaviji, imam dvojno državljanstvo i nema potrebe da plačem za Alijom Sirotanovićem i njegovom lopatom, a Srbija i Kosovo me zanimaju kao lanski snijeg. Naravno da nismo bistri, jer da jesmo, davno bi nastavili svojim putem bez vas.
problem u bih je taj sto teroristi ne mogu doc do izrazaja od balija I cetalja.. bice guzve
Laž.
Terorizam širom BAlkana ? NAručim ti ja šampitu kad mi oan eksplodira u lice ?