Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan il kokain il marihuana...
E vala... mislim stvarno. Marihuana nije opasnija od alkohola. Treba se to legalizirati, fin porez na to staviti i svi bi profitrali. Npr. u Americi u Coloradu cak pao kriminalitet za oko 30% a drzava zaradjuje na tome, toursiti od svuda dolaze i ukupno bolja i sigurnija marihuana od prije jer se sada kontrolirano i profesionalno radi. BiH, CG i SR bi trebali da to iskoriste prije neko stu upadnu u EU. Sad je lakse legalizirati.
Ovo je primitivni zaostali Balkan. Ovdje je rakija lijek, a kanabis droga. Šta očekuješ?
marihuana stize samo kvaliteta, sve do srednjih skola sve do fakulteta, gandja se pusi sirom Bosne i entiteta, poruka za mlade, manite se spida,koke,eroina..
Za maloumnike i neobrazovane debile poput klix novinara, marihuana je droga. J*** vam farmaceutska mafija majku svima redom, znam doktore koji su pusili marihuanu zbog bolesti.
Ma puse svi, seru dzaba.
Ovo je vijest samo da bi ispalo kao da drotovi nesto korisno rade, mada su dobri jedino za lijepljenje kazni na autice.
rodbina fazoni
u klixovom arhivu (magacinu) 3,5KG, plava vrecica 1,5 a bijela 1,5KG
Kod dilera i dalje vlada SH bratstvo i jedinstvo !
Upaujte to, osuši se. Grehota bolan...
UPAKUJTE...
Nema od nje nista haman
Lie down. Try not to cry. Cry a lot :'(