Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada su oni nasi iz SPUSA ovo predlagali bili su radikali koji žele islamizirati Sarajevo. Kakvi dupli standardi!
Pa ovo jeste radikalno, samo sa pravoslavnim predznakom.
@Berac Ali oni i jesu radikali koji žele islamizirati Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa dobro cure, jeste li krenule na splav i u kurvaluk ili u obrazovnu ustanovu? Ovako se ne oblače ni na najvećem nivou slobode. Ovo je odraz kulture i odgoja.
Cudite se sto se oblace ovako a po citav dan na tv-u i po medijima samo reality ko je s kim bio, skandali, parovi, hostese, kuravele, propali reperi i pjevaci. Nije ni cudo sto je sve pomahnitalo. Sve zabraniti po kratkom postupku
Globalno zagrijavanje ne gleda reality TV.
Jedna od studentica: "Ja glupe svadbe.... bre"
e ove na slikama imaju svoje kodove kako doći do diplome.
Presli na Islam?
Slazem se. Skola je nismo u nocnom klubu. Ostavite malo za mastu
to mi je uvijek islo na zivce ja ljeti u hlacama kosulja ono kipitim ne mogu o sebi , a zena haljinica i cao , jednom pokusao daoci na fax u kratkim hlacama iskritikovali me Boze sacuvaj.
Nista cudno za srbe, ovo u bih neces vidit. Kulturniji smo 100 puta
Pa zar to odavno nije tako. Ja sam student pa mojim kolegama nije dopusteno da ulaze u prostorije fakulteta kad su oskudno odjeveni.
Dušanovo carstvo i van svake pameti ovo što prave. Čisti fašizam
koji je ovo fakultet? da upisem hahahaha
Ima pravih seljaka bas!!! Ne poznaju kulturu.
Pa dobro. Kod njih na faks pojedine studentice dolaze skoro pa gole. Minjak je kod njih dopicnj.ak, a majica bez rukava je ustvari grudnjak. Dobro su se sjetili uvesti zabranu. Neke Srbijanke stvarno nemaju ukusa u oblacenju.
ovo vijest?
A kod nas ste ovo oborili pod izgovorom demokratije i slobode izbora. Pu!
nemojte misliti da pornichi mogu zamijeniti minjake i sorceve