Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god sumnja u velicinu ovog covjeka, diktatora kako ovi povampireni vole reci, samo neka pogledaju snimak sahrane. Jedan od rijetkih kojem su dosli lideri i sa istoka i sa zapada, a ovim sadasnjim ni bliza familija nece doci.
Hoce buraz, ovim sadasnjim ce doci krezavi maloumnici zbog stranke samo i to ce doci za cvaju, bice organizovan prevoz autobusom
@BIMDDC201201 I sad kad se spomene njegovo ime mnogi se useru.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E moj Tito, nasi jos uvijek prodaju nekretnine koje si ti kupio za bivsu drzavu ne bi li jos koji milioncic ukrali :)
Šteta, danas bi imo samo 130 godina
I dan danas , svi se mi liječimo u njegovim bolnicama,vozimo po njegovim cestama! Skolujemo djecu u njegovim školama,Prodaju se njegove fabrike itd itd i sad skontajte sta su ovi demokrati napravili u 30 godina se crkvi i džamija?!!
Ideološki smeće, ćafirčina koja je zatirala sve slobode. Ali državnički, za ove današnje gadove De Gaulle, Churchill i Eisenhower ujedno. Mnogi papci koji su u stanju razmišljati samo jednodimenzionalno i crno-bijelo, ne bi betona vidjeli da nije bilo njegovog vakta. Čovjek za 50 godina od feudalnog društva napravio skoro (infrastrukturalno) modernu državu, a ovi gadovi danas nas vraćaju na feudalno društvo opet.
Ma nek se je moglo zanociti u parku na klupi a sto si biciklo trebao dignuti kredit da ga kupis to je manje vazno.Komunisti su uzivali a sirotinja na veresiju dizala fasungu,podmiru pa kad dobije se plata plati se potrosena fasunga pa se opet zaduzi za fasungu.
Nisi ti vidio izgleda Jugoslavije, cim tako pricas! cuj biciklo na kredit hahhah, pa sad ne mozes ni na kredit, ako nisi neki stranacki uhljeb, zna se kome ona vlast nije odgovarala, kriminalcima, ratnim profiterima i ostalom sljamu, obicni radnik je svake godine isao na ljetovanje, a sada vide more preko razglednica!
SDA, HDZ I SNSD botovi pocuclajte ga
Po nekim komentarima bi se reklo da je bio sklad među narodima u sfrj a iz kosovskog primjera se vidi da nije tako jer su kosovo svako malo potresali incidenti na nacionalnoj osnovi
Po nekim komentarima bi se reklo da je sfrj bila skladnih odnoss memu narodima što se iz kosovskog prinjera vidi d nije
samo nekih 10 godina kasnije i sfrj
Sad kad se pojedini Bosnjaci raspilave, te ovo, ono, bratstvo i jedinstvo, naciJonalisti nas zavadise, klupa, ne mogu okreciti sta je on izgradio i tako te mantre a njihovom voljenom trebalo 30godina da ih prizna i to kao neku izmisljenu naciju sa velkiM a i divno je uspio integrisati chetnike u sve pore drustva koji za deset godina izmilise ko mravi
Eto, sad su priznati, i šta imaju od toga?
Čije su riječi svaku jugoslaviju u mutnu maricu
209 delegacija iz 127 zemalja svijeta! Kraj priče!
Najveci, najdrazi, naj... cak i 42 godine poslije... Legenda... Hvala dragi Tito! Smrt fasizmu - sloboda narodu!
Ovo je bio drzavnik, treba ustat pa reci njegovo ime
krepucno
4. maja ste umrli u 15:05, mi smo u 15:10 isti dan već bili u go***** iz kojih se do dan danas nismo izvukli
Uvijek mi je bilo smiješno kako on umire od smijeha dok to priča, najjači video hahaha
Iz ove zemlje je trebalo čim ga je noga zabolila.