Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti jedan oblik državnog uređenja nije idealan pa tako nije bio ni onaj za vrijeme Tita, ali kao što reče Abdulah Sidran:"Da je Jugoslavija bila sto puta gora nego što je bila, opet bi bila sto puta bolja od svega što je nakon nje nastalo."
Šta je socijalizam izgradio nacionalizam srušio.
Nigdje sportskog vazduhoplovstva po kojem je SFRJ bila takođe vodeća u svijetu???
Slovenci i Hrvati su zaboravili da su nekada bili Jugosloveni. Zato i odoše dalje, a nama ostavili da 'uživamo' u sjećanjima. https://www.youtube.com/watch?v=9NeHWHjhf5M
Nisu Hrvati baš daleko otišli. Plate su veće, ali i troškovi života su veći tako da je to relativno, a slovenci su svoje fabrike, po kojima su bili poznati, prodali, a novi kupci su proizvodnju preselili u druge države gdje je jeftinija radna snaga.
Još se u Bosni njihovo Gorenje kupuje. U Hrvatskoj i dalje ljeti pare ostavljamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio sam ... zaista fascinantno .. jedini muzej na svijetu koji ima dijelove "nevidljivog", a centeralno mjesto zauzima "orao"
Lepi eksponati
http://en.wikipedia.org/wiki/Novi_Avion
U nas je, commie, sve "zamalo" uspjelo. Nazalost.
Silni samoupravni socijalizam.
JNA je toliko bila jaka da je polomila zube u Hrvatskoj koja nije imala ZVANIČNU vojsku. Isto se to dogodilo u BiH i bilo bi im još i gore, samo da nam je ukinut embargo. Fkt je smiješno kako se priča o bivšoj JNA kao o nekoj supersili u evropi...
@the BEN josh da Ameri nisu pomagali.... ih....
imal šta bosansko u muzeu
Ima nocni cuvar.