Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam mogao primjetiti na press-u, kada su Vucic i Dodik davali izjave za medije. Mile nepismeni glavonja i švercer cigareta je jasno govorio kako želi odcjepiti Repliku Smrdsku od BiH, a ovaj sa pušackim ustima nije ništa komentarisao, sto znaci da je šutio, a kako svi dobro znamo šutnja znaci odobravanje. Jasno je da srpski monstruozni planovi nisu utihnuli ni do današnjeg dana.
Niko ne voli Dodika :(
Cekaj malo dok dodze pravo na vlast !
Mujo prevodioc sa srpskog na bosanski.
Svi smatraju da su Dodine izjave gluposti, zamazivanje ociju narodu, lupanje u prazno itd itd itd ,,...a opet, kada se pojavi nesto ovako kao ove Dodikove izjave, to izazove najvise komentara, izljeva mrznje, ostrascenosti itd Sto ce reci,.....userete se ko grlice
Samo se ti tjesi moj Mukicu. Sve oni isto misle a mislimo i mi pa neka izvole. Niko se nece fino provesti.
Smatram da je sadašnja priča Milorada Dodika o otcjepljenju samo zamazivanje očiju narodu, skretanje pažnje sa daleko većih egzistencijalnih problema. Ako se samo malo razmisli može se zaključiti da je to sada maltene nemoguća misija, jer je za efikasno otcijepljenje potrebna podrška istih onih velikih igrača koji su podržali otcijepljenje Slovenije i Hrvatske od Jugoslavije.
moj mujo.........pa bas me zanima koga li vucko voli vise,tebe ili dodu
Milorad Dodik kaže da čeka priliku, pa valjda i bh patriote čekaju priliku!
do-Dick osjeca da mu se priblizava kraj pa pokusava ovce u svom toru da uvjeri u sopstvenu iluziju da ga se nesto pita
Još jedan bošnjački sejdo bajramović da nam kaže kako smo mi svi ludi i kako je vučić jedan fin insan a ne genocidno četogovno.