Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava osoba za pravo mjesto. Uvijek cijenjen, postovan i sposoban. Zbog tih kvaliteta i iskrenog prijateljstva sa Bosnom i Hercegovinom i njenim gradjanima, svesrdno podrzavam kandidaturu za predsjednika RH.
Sjajan novinar i covjek,samo pitam se da li je dovoljno namazan(lukav) da se prihvati takvog posla,a i lobi mu garant nije jak.Kako bilo zelim mu mnogo uspjeha.
Gospon Latin ! Svaka cast hrabar ste covek moj glas imate. Doslo je vreme mladji generacija da zaustavi vlak koji hita u ponor. Neka Vam je sretno do pobjed.Prijatelj Demokracije.
svaka cast, samo naprijed...ovo je ljudina
\"Denis Latin za sebe kaže da je najproganjaniji, najzabranjivaniji i najnagrađivaniji novinar od osamostaljenja Hrvatske do danas, i pri tome nimalo ne pretjeruje.\" Dragi Panjeta, da nisi malo pretjerao? Hajd ako Latin od vlastite velicine ne vidi nista drugo, ti si, ako nista, cuo bar za Feral!
ljigo
Ovaj glupan je najveca opasnost za suverenitet i prosperitet Hrvatske. Ni on ni Vesna Pusic nemaju nikakve sanse. Onio su opasnost za Hrvatsku. Sanader ili Hebrang: jedan od nijh dvojice ce biti predsjednik Hrvatske.
Čovjek koji ima sve reference za predsjednika.Mislim da ima dobre izglede. Naprijed Denise:-)
posteni ne pobjedjuju,ali on je moralni pobjednik,da se pita narod on bi i te kako pobjedio,aliiiiiiiiiiiiiiii,da nije ovo ispred.Zelim mu pobjedu od srca.
samo da ne bude hebrang.
Denis je dobar novinar i ozbiljan kandidat, ali moj je izbor i smatram da ce novi predsjednik biti prof. dr Ivo Josipovic, predsjednicki kandidat SDP-a RH
Latin Denis......... da ne kazem sa cime se to rimuje
pobijedit ce on ili josipovic...drugi nemaju sanse
kad bi samo pederi glasali možda bi i pobijedio
Poštovani Almire, S profila Denisa Latina prenosite njegov samoreklamerski oglas: \"najproganjaniji, najzabranjivaniji i najnagrađivaniji novinar od osamostaljenja Hrvatske do danas\", i dapače kažete da Latin \"pri tome nimalo ne pretjeruje\". No u istom tom tekstu spominjete Latinovih \"šesnaest godina \'Latinice\' \". Budući da je Latin dakle radio u kontinuitetu, recite, molim vas, koje je to godine i kada Denis Latin proganjan i zabranjivan? Da bismo uštedjeli vrijeme vašim čitateljima recimo - Denis Latin niti je zabranjivan, niti je proganjan. Govorim ovo ne samo zbog istine o Denisu Latinu, nego iz poštovanja spram svih onih novinara koji su uistinu, za razliku od njega, zabranjivani i proganjani, mada to ne reklamiraju, nadasve ne ovako bezočno lažno. To što Latin ne može po ne znam koji put na HRT-u u goste pozivati Malića, a bože moj - a zašto bi u Latinici gostovali samo Mesićevi kućni novinari? Dakle: Latin nikada nije zabranjen. Otuda i 16 godina kontinuiteta.