Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je okupirano tu nista nije sporo. Sporni su ovi bolidi koji se pozivaju na medjunarodno pravo i pricaju o nekoj pravicnosti. Sila daje pravo
Nije to kosovski konflikt već okupacija dijela Kosova od strane srbije. Uzrok nestabilnosti, ratova i strahova je srbija.
na kosovu se oduvijek ratovalo, i nazalost povijest ce se tamo ponavljati dok bude postojala ljudska vrsta
konflikt obično završi porazom jedne strane, nije ovo sport da postoji neodlučeno...
Reci im Federica, reci.
Reci im Federica, reci.
Reci im Federica, reci.
Što se dimenzija tiče, srbija će uskoro sva da stane na Adu ciganliju !
23%
Srbija je Kosovo xD xD xD xD xD
izgleda da nije nikad bila i da nece ni biti...
Vrijeme jeste da se stavi tacka na Kosovo. Sto bi Srbi rekli miran razlaz je jedino rjesenje. A onda idemo Vojvodina i Sandzak. Sve da bude miran razlaz. Vrijeme je da Beograd prosiri vidike, da se vidi druga drzava sa prozora glavnog grada.
@Nebi Tako je. Ova paščad bi gdje god ima bar 1 Svrbin tj. Smrdin da ima odmah drzavu. Za 10 godina ce u Njemackoj traziti drzavu jer se paščad naselila i tamo a govorit ce kako je i to njihova vekovna zemlja i da je sve nastalo od tih gamadi. Govna su to a mi se trebamo zapitati zašto nas je Bog kaznio pa nam za komsije dao ovu stoku s kojom nema zivota.
Kosovo je nezavisna i suverena država i historijska činjenica, a nakaradna izdrkotina je genocidno-zločnačka činjenica i nema nikakvo historijsko uporište.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Srbija sve manja a sanjali su je veličine Rusije.. Ostavite nam Sanžak evo vam Banja Luka i da smo svi mirni.. Skoro niko iz Sandžaka ne doživljava Beograd kao svoj, nešto kao BL prema Sarajevu.. Sa Srbima jedinstva nema, to su se generacije unazad uvjerile !!
@Bordobijeli1 Yebo te Sandžak........ne damo Banjaluke.........nema podjela
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VLAHOSRBI su bolestan, lazljivi,mitomanski,genocidan, nasilnicki, prostacki,monstruozan,divljacki i defektan kvazi narod ogrezli u zlocinima,genocidu,nasilnistvu i divljastvu,nezabiljezenim u modernoj civilizaciji.
to je jedini kvazi narod koji je od medjunarodnog suda za ratne zlocine u Hagu osudjeni za genocid,udruzeni zlocinacki poduhvat,zlocine protiv covjecnosti, protiv humanitarnog prava,zlocine silovanja,etnickog ciscenja,protjerivanja na rasnoj i vjerskoj osnovi,pritivpravna ubistva i paljevine.
Samo i iskljucivo cistokrvna i sirova SILA je za njih jedini lijek!! Citat od nepoznatog mislioca.Ne znam ko je ali je poenta jasno oslikana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nece on lako zavrsiti vi mislite ako ste ga sad odvojili od Srbije da ce tako i ostati samo sanjajte
@lstovaranje samo se ti tjesi sve smo gubili i uvjek sve vracali a ako se malo okrenu oko sebe kao i vi vidjetce da su okolo sami krstovi
@lstovaranje ih samo druze misli tako eto ti meni reci kakva je pobjeda vas bosnjaka u ovom ratu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interesanto da nište ne reče o nemenjanju granica!
istice im.mandat u EU pa im treba neki dobar dil za dalju karijeru ... ne treba nasjedti na to..
jahhh...dil se sprema sirom evrope....https://www.youtube.com/watch?v=3Y64XJk-63U
Čekati da Amerika promjeni interes u budućnosti... onda završiti stvar po kratkom postupku....
delu., ti si najmladji i najperspektivniji Djikan na klixu.