Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste glup ovaj menager ,,mogao je on to malo bolje skontati koja ce mu dati a koja nece..
@ hilmo olovo hilmo iz tekst ti viri pedofilstvo..a mogu mislit kako te oci izdaju tek..
Obicno komentarisu maloumni, kao i uvijek. Kao prvo, pedofilija je za bludnicenje ispod 13 godina. Dakle, ovaj majmun sto spominje pedofiliju ostaje i dalje majmun, samo sada jos veci. Kao drugo, posto su svi ostali komentari daleko od zdravog razuma, ovde bih da zavrsim. Majmuni jedni.
Roditelje ovih curica treba krivično goniti, svoje neostvarene ambicije pokušavaju ostvariti preko djece. Ima i toga, nisu ovu djecu rode donijele.
15 godina? Šta su to reklame za pelene? Baby badići? Pa do prije 2 god. niusu znale ni hodati u onim štiklicama. Šta je tim roditeljima? Današnja generacija je sva s. Drugovi (Tito i Partizani) su negdje pogriješili s vama roditeljima. Ove pedofile sve treba pod giljotinu. Nažalost, jednom sam naletio na internetu na slike nekih njihovih djela. SMRT!
Šta su one mislile da će ih menadžer gledat kao Mona Lizu- glupi ženski mozak, kad ne dobiju pare dođe onda silovanje.
svasta ces cuti
Evo i ovaj na slici bludnici dok podviruje ovoj guzari !
posjetite stranicu agencije, kao i grupu agencije na facebooku... ahh teška prostitucija
a one imaju po 15 godina i htjele bi postati slavne....mrs u skoluuuuu
Jel ovo Kozjak 14. nastavak?
Kud mene nisu prijavili da sam ih silovao