Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ustase laju na Tita a kod njih HDZ uveo verbalni delikt
najvise komunistickih vrijednosti u praksi su zadrzali Hrvati
@Tume hvala bogu, zna se ko je najvise azijsko turskih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi koliko lajemo kirbasu ne bi izlazili iz zatvora😂😂😂
Ma jok naš temperament je takav, u biti mislim da u BiH nema osobe koja bi ono baš nešto zaozbilje priprijetila bilo kojem političaru. Svojedobno su sjednice predsjedništva održavane u Muzeju u Sarajevu.Onog Krajišnika Momu niko nije htio niti da pogleda a vrtio se po gradu.Raja su glavu okretala da ga ne gledaju, ali niko ništa Bože sačuvaj da bi mu napravio. Mi Bosanci smo takvi ljudi volimo srati, pametovati, ali nismo u biti zli i zbog toga nas "službe" i ne šljive.
@Oskarovac Trebalo ga je pljunut u sred face. Da sam ga gdje vidjela ,ne bih propustila priliku da ga pljunem.
neki dan sam slicno piso protiv bakira dal cu smjet doc u bosnu na odmor?
imam osjećaj da je croatia veće smećeod države od bih ili su na putu da budu veće smeće
Demokratija kod nositelja europskih vrijednosti.......
Plenković iz gej
Samo 15 dana istrage ? Ne mogu da vjerujem. Treba to odmah 6 mjeseci. I samo do 5 godina ? Uvedite i doživotnu. Prijetiti takvim "genijalcima"...pa to nema smisla. :D Toliko o demokratiji i verbalnom deliktu. Sigurno su kod momka našli kamen. :D
ujj.....necemo prijetiti vise.................
Sve to treba pod mac.