Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebem ti zakone proklete, udari djevojku na pjesackom i odbaci je 30 metara pa onda spominju da ga mogu oslobodit. ccc
Evo ti jedan lajk zato sto si sad u pravu!
Sta ti znas pametnjakovic? Sta da tebi neko izleti na ulicu i udaris ga ? Plakao bi' molio ,, ajj nisam najernoo.... ne dipr svakom se moglo desiti...
Može njemu prijetit šta hoće, ali na kraju će se to svest na pola godine zatvora ukupno i nešto uslovnog. Za bogate ne brine ni Bog, nema potrebe.
Ti si neki strucnjak,ha?
A ne treba bit nikakav stručnjak, čak i u Hrvatskoj je to standard, a o BiH i Srbiji da ne pričam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako god ne bi se trebao žaliti na to ako imalo ima savjesti već odležati to muški!
Daj ljudi sta vam je pa ima 4 dana sttoji kolko ce dobit il dali ce dobit il jel bilo crveno pustite kad dobije napiste dobijo toliko i toliko sta naroda interesuje kolko ce dobit sin od pinka mozda ekrema il staniju a bas u Bosni nebi reko da koga interesuje.
nije kriv
15 stvari se njemu moze i treba natovariti...prvo, u Srbiji se nakon polaganja dobija probna vozacka u trajanju od 2 godine sa kojom ne smes voziti iza 23h i da vozis brzinom koja je 90% od dozvoljene. Decko je polozio prosle godine, a devojka je pregazena u 23.30, i vozio je 100km/h gde je dozvoljeno 40, sto su vec tri prekrsaja. Nije pruzio pomoc, cetvrti prekrsaj. A da li ce se osuditi krivim za nesrecu, to sam Bog zna, kakva nam je drzava, nista me cudilo ne bi. A to je glavno i najteze. Najgore ce biti sto ce mu se natovariti samo to nepruzanje pomoci, i to sa kaznom manjom od tri godine, jer ce se utvrditi da posto je devojka preminula na licu mesta da pomoc svakako ne bi ni mogla biti pruzena. Strasno ali istinito i sve je mnoguce kod nas. Poenta je da treba mlatnuti presaka sto jace, to bolje. Uzas!! Zakon stiti bogate, i to je sva mudrost.
Sta se svi bune ovdje nije mi jasno oko 3 godine ili ne. Pa i ako bi dobio 3 godine u sporedjenju sa Drazenom Erdemovicojoj kazni od 5 godina za 100-120 hladnokrvo strijeljanja Bosnjaka a i one je zbriso pa uhapsen ali kasnio prizno 3 godine su pun k--c da izvinete. Popisam se ja na pravni uredak cijelog Balkana, nije cudno sto nam mladez ode u kriminal.
Let me guess... Utvrdice se da nije kriv za nesrecu? Zbog nepruzanja pomoci bice osudjen na godinu, odsluzice pola, pa ce ga pustiti zbog dobrog vladanja? Cek, to je preostro, imace kucni pritvor - to je realnije za sina vlasnika TV Pinka. Ma joj, nama ne bi bilo dovoljno 20 Dextera... Zao mi je poginule djevojke i njene porodice. Nadam se da ce naci kakav - takav mir.
Ne budite zlobni ... Za razliku od vecine tajkuna Mitrović je dokazao da je gospodin , sina pod rukicu i u policiju.A mogao je zataškati slucaj dok si rek'o keks... Drugo , sin mu vjerovatno kao i otac ne zna sta ce sa parama i umjesto da uživa u zivotu vi bi ste ga na robiju...E moja fukaro nisi dzabe fukara.
cuj ako utvrde je li kriv,babo ti nabavi sve i ti time ubijas narod,ma u zatvor dozivotno guzonjin sine
Koga više boli neka stvar za ove debile? Jel imate klitoraši pisati o nečemu pametnijem? Je3ali vas Mitrovići.
Cuj prijete 3 godine... treba ga zatvoriti da ne izlazi...
Nadzorne kamere će dokazati da je pomenuto vozilo vozila poginula pjesakinja koja je sama sebe pregazila dok je mali mitrovic sjedio za stolom i vjezbao matematiku u londonu
neko pise 3 neko pise 12 neko pise 14 godina i sta je sad istina ? o.O ja bi njemu dao 21 god zatvora pa da bude necija curica tamo...
najbolje sabrat sve sto se spominje i mjera!
Ma izaci ce mali nakon pritvora sta vam je haha
Sine Mitre majkina budalo
Je3em mater Tihiću.