Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slovenci čekali najranjiviji trenutak hrvatske (formiranje vlade) da bi donijeli odluku o postavljanju ograde. nadam se da će im hrvatska uzvratiti istom mjerom. oni misle praviti sabirni centar za izbjeglice/emigrante u hrvatskoj, srbiji i makedoniji. nismo ni mi baš tolike budale. nek ih prima frau wellcome/willkommen.
...a jes se miro cerar promjenio...
Ma postaviti ograde, bodljikave zice i na kraju minska polja. Ali im ispisati na svim mogucim jezicima, sa crtezima kosturske glave i cike sto leti u zrak.
nemojte zaboraviti na pse i vojnike u crnim odorama.....
A kad su madjari upozoravali evropu i kad su prvi postavili ogradu bili su fasisti, islamofobi, paranoicni, osude stizale sa svih strana. Zao mi je jedino pravih izbjeglica koji zbog ovih radno-vojno sposobnih kuronja nece moci dalje u evropj
Ali iskreno brate - na čiju bi ti stranu stao; kad imaš: 1. Bašara el-Asada - koji je realno diktator, i ponaša se kao apsolutni monarh u modernom svijetu (nije istina da je Sirijcima bilo dobro za vrijeme Asada - bilo je dobro samo onima koji su bili bliski režimu); 2. ISIL - budaletine par excellence, koje nemaju poštovanja ni prema čemu, pa tako ni prema islamu. Isključivi su i doslovno kolju sve koji im se suprostave; 3. Kurde - koji su iskoristili ratno stanje, pobunili se i teže da se odvoje od Sirije i formiraju Kurdistan (ili bar njegov dio). Sirijcima to smeta - mislim da li ima potrebe porediti to sa RS-om (ne u smislu zločina, već u smislu odcjepljenja); 4. Sirijsku opoziciju koja je povezana sa Al-Kaidom - sama riječ Al-Kaida ti dovoljno kaže da je to skupina ljudi koji su, iz nužde ušli u savez sa teroristima da bi pokušali svrgnuti Asada. Ovaj savez će vjerovatno ubrzo pući pa tako ćeš imati 4. Opozicija i 5. Al-Kaida... Ovo je rat bez pobjednika...
Jebbem i tebe i ogradu i sve vas nataknem na pisu
Najgore od svega je kada se ove smiješne balkanske zemlje od nekoga ograđuju, pa ne mislite valjda da bi neko u ovim našim vukojebinama se zadržao??Pa i naši građani bježe istom rutom mamicu vam bolesnu svima!!!
Ne bih znao zaista,Al da je zaostali balkanac odmah se vidi :)))))
zar se tu ima šta ograditi?