Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije tužno da jedan vlada 35 godina?
A sad Milo da dokaže poreklo imovine...
Vlahović Crnogorac? Milo je trebao samo još 15 godina da vlada, pa da sredi situaciju. Jadan, nije imao priliku tokom prethodne 34 godine.
A ko to jos misli, kao ovaj, da je podrska evrope i amerike srbiji slucajna??? Pa oni to rade ciljano i sa zeljom da ovo podrucje ostane nestabilno i problematicno. Pogotovo je to cilj americke politike, koja i zeli jedno ovakvo uzareno podrucje. Sve je namjerno i planski odradjeno. Samo je pitanje dana kada ce ameri zapaliti ovaj region.
Mozemo mi da pricamo sto hocemo ali ovo je velika pobjeda Srbije bez ispaljenog metka. Sad ce fokus da bude na RS. Ne staju dok ne ostvare cilja a to je RS+CG+ZSO+SRB=118,000km2 ka zapadu sa izlaskom na more. Veca nego Bugarska i Madjarska. Da ne povjerujes da ostvaruju sve mirno ispod zita.CG gotova, ZSO na poklonu od US sad samo da zavrse RS i to je to. Ispadose pobjednici veliki ratova 90tih (Sem HR). Laku noc.
Ko je Vlahovic? Fudbaler? Što se sad BiH voli toliko miješati u unutrašnje poslove Crne Gore? Da nemamo kakve pretenzije. Postavimo čovjeka koji nama odgovara. Pa to je njihov problem. O tome neka se brinu njihovi građani
Svaka cast na ovoj analizi Sve je ovo tacno sto je covjek rekao.Ali na srecu CG je clan NATO alijanse i to ce biti odredjen balans u unutar same drzave.
Slomi se i ja od tuge , izražajem zabrinutost ko Merkelova za Ukrajinom
Po cijenu nereda i problema, Kurti ne smije pristati na ZSO. Ako osnuju ZSO pada i Kosovo pod velikosrpsku agendu
Tipčni sluga don Mila, njemu je logočnije da Milo reorganizuje svoju privatnu partiju DPS nego da podnese ostavku na predsjedničku funkciju u partiji zbog neuspjeha.
Vidim slavi se taj novi EU put CG uz pjesme o Kosovu, kokardama i Drazom...nema sta europejci
Stvaranje Velike Srbije i Velike Albanije uz presutnu dozvolu i pomaganje zapada i njihovih korumpiranih diplomata. Najveci izvor korupcije su zapadne diplomate a fond im je onih 80 miliona dolara za borbu protiv “ruskog” uticaja a zapravo protiv patriotskog uticaja u BiH i CG.
Aferim ti pravi si Crnogorac,zabio si ovi litijaskim svetosavcima do balcaka.Cojce svaka ti zlata vrijedna.Sretno vam.
Nema Vlahoviću više luksuznog života milionera, đaba obilaziti svijet i trošiti državne pare. Ubrzo će isplivati koliko ste CG zadužili autoputem i nelegalnom gradnjom i time stekli velike imovinske koristi.
kad ce nas MVP cestitati...ista je to mantra i politika..borba protiv korupcije itd a u stvari politika sprskog sveta---
Jeste tuzno stanje za don Mila and co, od apsolutnih vladara zivota i smrti u CG do hapsenja i duge robije. I ja bih bio tuzan.