Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad to crnogorci kažu, onda... .
Srbija samo maltretira zemlje okolo nje
Pa dobro znamo ali fino je kad i ti to kazes
Da sad krenu smlavili bi ih za 24 sata. Svima su se Srbi opasno zamjerili. Nebi im bio u kozi za 25 godina koliko ce na balkanu trajati ovaj umjetni mir
ima malo shiptarsku facu
Neki nikako da shvate da više ne dominiraju. Naprotiv, više ih nitko ne yebe ... !!! Bravo Milo, bravo đetići . . . ! ! !
Neki nikako da shvate da više ne dominiraju. Naprotiv, više ih nitko ne yebe ... !!! Bravo Milo, bravo đetići . . . ! ! !
Ma Srbi su miroljubiv narod od pamtivijeka
PAMTIMO: Neki od ratno-zločinačkih pohoda koje je najviše organizirala Srbija: Po takozvanom Načertanje projektu iz 1844-e godine, su pokušali protiv Crne Gore (2006), Makedonije (1996), Rumunije (1851), Vojvodine (1991-1995), Sandžaka (2000), Mađarske (1856), a realizirali u Slovenije (1991), Bugarske (1885), Bosne (1992-1995 ), Hercegovine (1991-1995), Crne Gore (1918-1920), Makedonije (1944), Hrvatske (1991-1995), i Kosova (1996-1999).
Nesoj koji bi prodao rođenu majku samo da ostane na vlasti. Crno se piše Evropi kad dočekuju ovakve i tapšu im, i kad su ovakvi "faktor stabilnosti". Od CG je stvorio feudalni posjed koji je u suštini našminkani leš, koji će ubrzo da počne da zaudara.
u ovom djelu europe nece biti mira dok se srbija te srbi i njihova mitologija laz i bezobrazluk ne do tuce. svugdje dje im malo vise ima seru po svom ne postuju nikoga te se velicaju kao neki narod nad narodima.. srbiju treba razkomadati da je jos manja te izumiru tako da ce pokrepati sami od sebe kad tad..
Kakva Srbija propala ko Grcka
To su cigani ali Grci su kulturniji od njih
Samo izvršiti invaziju sa svih strana na teroristički smederevački krmetnjak i dokrajčiti u mozak paralizirane krmetnjake. Nema tu lijeka dok se cijeli krmetnjak i krmetmjačka crkva ne sravne sa zemljom. Ionako će opet svi pobjeći na Krf kao i prije 100 godina, kada su "junaci" ostavili žene i djecu okupatoru i junački se sunčali na Krfu dok im nejač taslače Švabe.
Гдје вам је реис кавазовић да осуди ЦГ реиса што муслимани чине власт са овим крвником бошњи, који их је лично депортовао Радовану и Ратку? Драго ми је што га хвалите, а овај је за вријеме рата био четник и по. Хахаха!
A šta ćeš ti nešto govoriti Đukanoviću kad si ti sa nožem ganjao djecu? A ako nisi po priči se vidi da bi čim bi se prilika ukazala. Samo ovoga puta te niko neće čekati spuštenih ruku. Po pričama svih susjeda Srbije balkanskom miru paše slaba Srbija i ići će se ka tome. Iz Srbije tokom godine iseli se od 30.000 do 60.000 ljudi, od kojih je četvrtina visokoobrazovanih, to znači da godišnje samo na iseljavanju visokoobrazovanih gubi milijardu evra.
@antibiotik Не лупетај. Овдје је ријеч о простој и провјерљивој чињеници: овај човјек је твоје земљаке бошњаке изручио Ратку и Радовану, и био је већи четник од њих, а ти га данас хвалиш, јер лаје против Срба.Тиме само показујеш колико мрзиш.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oвај човјек је лично депортовао избјеглице бошње назад у Српску, Радовану Караџићу и Ратку Младићу, а ЦГ муслинами су са њим у власти деценијама. Занимљиво је како се пакосни народчићи удружују против Срба-чак подржавају свог крвника Ђукановића.
Bosnje i CG muslimani su ka nebo i zemlja, ovi im preuzese Sarajevo za 15 godina.
Papak koji kaze da ih je on deportovao laze Tada je predsjednik CG bio Momir Bulatovic Druga stvar Prosla su vremena kad ste vi srbi nazivali Crnogorce Muslimane Albance i Ostale srbima Treca stvar gdje god ima srba tu nema napretka i sloge
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predsjednik srbije je šešeljev najbolji učenik.
Bravo Mile ti si svijetla tacka Balkana.
srbe svrbi zlocinacko nacionalisticki gen i zele da samo ratuju treba im iskorijeniti taj gen u vidu sklanjanja nacionalista s vlasti