Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doživotni foteljaš, ali barem je na miran način došao do nezavisnosti i doneo neki prosperitet.
Milo i Erdogan su dvoje najdugovječnijih DEMOKRATA na Balkanu ! Dosta sličnsoti sa Putinom, al on nije na BAlkanu. Bar zvanično !
Njemu je bolje da se proglasi za doživotnog predsjednika ili kralja, da ne pegla narod svake četiri godine sa izborima. A manji bi i trošak bio za državu...
Milo mori Đikane!
Po prirodi stvari dobra opcija bi bila da kao prvo BiH pokrene proceduru integracije sa CG.
Crnogorcima i treba kriminalac nisu ni oni nista bolji.
Ebes pokojnog Titu ovaj je i njega zaebo
MILO heroj, borac za slobodu, brani narod nas.
Cestitam Miletu Crnogorcu. Samo jos da uklonite onu crkvu sa Rumije iznad Bara. Ona je tamo postavljena od strane Srbije samo zato da "muti vodu" izmedju Bosnjaka, Albanaca i Crnogoraca.
Treba jos dodati da je crkva sva od metala i da je u jednom komadu spustena policijskim helikopterom na Rumiju prije 15-tak godina. Nisu je spustili na Durmitor, vec iznad vecinski muslimanskog Bara. Neka Crnogorci vise nikad ne dopuste da im Srbi i Srbija upravljaju sudbinom. Crna Gora je izginula na Mojkovcu tokom I svjetskog rata spasavajuci guzicu Srbijanskoj vojsci, a Srbija im je u znak "zahvalnosti" onda oduzela drzavnost na nelegalnoj podgorickoj skupstini 1918.
Ima li i jedan od nekih nasih nazovi lidera da se imalo ugleda i slijedi barem u nekoj mjeri iskustva Mila Djukanovica. Od ovih aktuelnih osim donekle odlucnog i nepodkupljivog, a najvise napadanog Zeljka Komsica koji svakom od ovih aktuelnih pokvarenjaka i grabedjija, smeta, a najvise iz razloga da ovi navedeni njihove funkcije u vlasti prevensveno sluze za namicanje vlastitog bogatstva a drzavu prodaju za saku KM.
ljubi ga deda blazo,predratni kraljevski ban i cetnicki vojvoda,poginuo u komunistickom napadu na manastir ostrog 1942g
Milo Djukanovic je svijetska marka i licnost jer je u teskim vremenima velike neizvijesnosti i pored velikog broja neprijateljski opredjeljenih protivnika uspio da napravi najbolju stvar i definitivno izvede CG iz kruga zla i stradanja koje joj je bilo namijenjeno.
Mile je cetnicima rak na debelom crjevu.
NAJBOLJI I NAJPAMETNIJI PREDSJEDNIK I POLITICAR OD SVIH EX YU DRZAVA
Pametni Crnogorci. Radije će sto puta izabrati Milu Đukanovića nego gledati Srbe kako se mijenjaju, a vladaju.