Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bogati, nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo.
jel se i ono pivo od 0,0% alkohola racuna u pivo il u neki sok?
Oci mu svjetle koda je pola Kolumbije usiso , sotonisti polako vlast preuzimaju na balkanu
Vidi koliko Bake zarađuje pa mu se svidjelo
Vidio*
@User1590790859 bezeeee ti je poredjenje prijatelju :(
posle jebanja nema kajanja drugo nema care od zjalanja nista mislio si na alabuku uzet lovu .PROKLETINJO NESRECO DZUBRAD
Oj zivote sto si taki?! Puna glava, svega a dzepovi prazni.Odo i ja politiku to je biznis naj boljo.
Na svakom koraku Diplomatic5 sa svojih 10 nickova pljuje po Klixu.Bolan i umobolan, ima zadatak samo da pljujes po svima sem po SDA klonjerima. Evo pozivam citatelje Klixa da napravimo kampanju protiv njega na ovom portalu.Kada god neko zeli da mu se sjeti komplet familije, samo treba da ti napise DIPLOMATIC, ZNAS TI ZNAS .... mozda nastanu i majice, kao kod Baka Praseta (Diplomatic, da ti ne objasnjavam ko je to, ti si mator, to je metafizika za tebe)
Sve shvatam, ali iz Hrvatske perspektive, šta je toliko loše u Škorinoj opciji? Zalaže se za blokiranje Stbije euroatlanskim integracijama ako ne plati ratnu odštetu i otkrije gdje su preostale masovne grobnice, zalaže se za brak kao zajednicu muškarca i žene, zalaže se za lustraciju, nije izričito protiv abortusa pod svaku cijenu... Stvarno ne shvatam, šta je toliko crno i loše s njim.
Akomse zalaže za Jugoslaviju glasaću za njega.
@okamenjeni_vuk, nikad vise takve drzave niti ugleda u svijetu.
Pa kliks radit detaljnije analize od hrvatske hine. Samo što to nisu naši izbori... ili je kliks hrvatski
Mile Kekin je prije svega pametan i kreativan lik. Upoznao je on ambijent na bini u masi skrivenoj. Proširire malo vidike, većina političkih mozgova u naše živote se katapultirala direktno bez iz fotelja šefa stranke itd. Lik je vrh. Pogledajte R. Knjaz Mile Kekin.
@WillyWonka Obojica ste u krivu! Ovo je Punk Rule, zatvorite oci i poslusajte koji rif..moze iz glave, moze sa yt, pa se vratite da kazete da ne moze Mile bar da rani neke od ovih hapaca?!! Miler Rock ON!
@User1590790859 bezeeee ti je poredjenje prijatelju :(
Mora da.mu je milan bamdic oduzeo onaj parking sto je godinama koristio dzaba (dao mu ga milan dzabe preko stele) pa sad po njemu osuo. Vrlo zajeban lik
Miiiileee kraljuuu!!! :))))))))
Mile Kekin jazavac, ultraljevičar i globalista. Sjetimo se samo da se Hitlerova stranka, zvala nacional socijalistička radnička partija. Fašizam je izrastao iz ljevice.
Malim koracima ka velikim promjena. Svaka cast "Mozemo" !
hehe, radi love se ulazi...
Jebote u nas je sve izgubilo smisao tako i ovaj hajvan.Zamisli pjevaca Ramonsa Clasha ili Green day negsje u nekom parlamentu. Ako si paunker zivi to do kraja.Imaj stila. Budi boem ne budi pi....a.
@danko.marin Kekin panker? On bi to htio biti, ali tu panka nema, pank se živi, a ne glumi.