Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vidi sa albanskom da ti drug Rama sredi...
HDZ je pristao na ideju rotirajućeg gradonačelnika sve dok vijećnica iz Naše Stranke Boška Ćavar nije obećala Čoviću da će biti suzdržana. I ova stranka ima premijera u Kantonu Sarajevo.
Buljevar bi npr mogao nauciti da je jedno osiromaseno pravoslavno kandilo, za pocetak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne prdite. Ovaj lik vidi samo sebe, zdrigo se od sebičnosti. Ovo je Zlatko u ofsajdu. Nisam za to da entiteti, kantonu i distrikti kupuju vakcine, svaki za sebe al da puste da kupe privatne firme koje mogu, nek nabave. Ne serem pare al par kom za familiju kupio bi hladno.
Istrazivanje objavljeno 15 februara na najcitanijem Izraelskom portalu: U Izraelu shampionu bocanja od 43 841 bocanih, 660 mandrknulih do dvije sedmice nakon booce. 220 kriticnih, 1039 ozbiljnih posljedica. Sta reci osim: Vratite nam koronu! I gripu ako je moguce.
@putinov covjek
Do sad su se uglavnom Hercegovci bavili svercom i preprodajom u Hrvatskoj otkud sad Checheni?
od ustaske bagre mislis
Izgleda da njegova vakcina vec djeluje. Proplup'o.
.... ko bi rekao da cu to reci, ali ... ispade da im je Kolinda bila dostojnija predsjednica
Koja transparentnost...Je li se slikao i na wc solji?
NECE OVAJ JOS DUGO , EU NE TRPI TAKVE MAJMUNE .
I Hrvatske džukele se počele pelcovati... 🙄🙄🙄
Kupi od mafije iz Duvna i Lištice
Trebao je Milanović pokloniti klixu jednu testaturu na hrvatskom.
A sad ne treba kupanje ni parfem?!
Isto tako nasa Agencija za lijekove i Klix. Mi vakcine odbijamo jer "fali ti jedan papir". Eto da ce i Milanovic ispast pametniji od nasih, nisam se nadala
Respiratori 2.0
A šta to fali ČEČENIMA?Što nisi za primjer uzeo KOLUMBIJSKU mafiju.Sevap bi tebi bilo ČEČENA u komšiluk dovest.UJKANE☝️☝️☝️
Da li bi kupio od ustaske mafije majmune
Isto bi i ceceni od hrvatske mafije al hrvatska mafija nema sta da proda