Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da ovaj Milanovic gaji neke evropske vrijednosti ali u sustini obicna domaca dzukela
@Alle Ono kad te fasistom nazovu simpatizeri islamske drzave 😁😁😁
@dostdobarkomentar1 .... bošnje, prvo sapun.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kad Bakir ide na mezar ratnog zločinca (da, osuđen u Hagu za ratni zločin) Rasimu Deliću, onda je to OK. Bosanske patriote imaju izvrnutu dioptriju, slično kao velikosrbi krajem 80tih i početkom 90tih.
A kad vam je Pfizer dao Viagru? Tad niste strahovali od posljedica?
Porazavajuce ! STRASNO !!!
otkivajte ljiljane boga mu ,i meni jednog dajte ja sam veleki borac za Bosnu i Ercegovinu zivela SR BIH
Smrad
A Komšić? Ništa. Ja da sam na Komšićevom mjestu odmah bi se žalio na povrednu nacionalnog interesa u Domu Naroda. Siguran sam da bi svi delegati iz reda hrvatskog naroda stali uz njega.
Oni su nas obranili od tzv.armije biH i raznih mudžahedinskih hordi. Jer gdje god je tzv armija "oslobodila" danas nema ni 10% prijratnih Hrvata dok već na područjima koje je kontrolirao HVO neznantno se promjenio ili je ostao čak isti broj muslimana kao i prije rata. Samo po tomu se vidi tko je pravi agresor i islamofašist. A sad izvolite kerovi i lajte.
sve i jedna "odlikovana" brigada ucestvovala je u napadima na G. Vakuf... naravno, potpomognute bojnama HV-a iz Splita, Zadra, Osijeka, Zagreba, Vinkovaca, Vukovara
Mijo je dobar covjek, zivio Jelić Mahala se sva po digla, sapun sapun ne vidjeste davno sapun, safunjanje gratis od Zokija
1463., 1990.....Matej 26,34 Reče mu Isus: "Zaista, kažem ti, još ove noći, prije negoli se pijetao oglasi, triput ćeš me zatajiti!
Trehaju ih zemljotresi a Krvati se i dalje ponasaju ko najgori Dzikhani. E pa trehace opet fukaro dzikhanska.
takozvani Bošnjaci
Milanoviću stašoU
Milanovic nastavlja sa sirenjem ustasluka
Ovaj Milanovic je hedna 9bicna budala
Da je hrvatska ok kao drzava, dala bi priznanje onom liku policajcu iz Sarajeva sto je zastavu hrvatske pokupio sa poda u petrinji, a ne ovom ulicaru i teroristi iz 90 godina, ali ne treba puno nas da dira, to ustvari govori o hrvatskoj kao drzavi.