Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čisti primjer neokomuniste. Malo predsjednik ću biti. Malo premijer. I tako u krug. A ako izgubim za premijera, uvijek mogu ostati predsjednik. Jbga
Još kad bi znao zakon bilo bi super, a ne ovako lupetati. Ne može se kandidirati za Premijera po ustavu dok ne podnese ostavku na mjestu predsjednika.
Prema Ustavu RH ne sprječava ga ništa. Osim ako sad Ustavni sud ne nađe neko posebno svoje tumačenje oko sukoba. U svakom slučaj njegov će čin napraviti pravni presedan. Ali to ne umanjuje činjenicu da je njegovo razmišljanje i politika obojana komunizmom. Jer tako se radilo u onom sustavu.
Zaboravio je na kraju staviti "Za Dom Spremni!". Ili možda nije jer se to podrazumijeva. - Milanoviću, šta ide na kraju svake objave? - Zna se!
Da ideš
Vrjeme je
Tako rade pravi tvrdoglavi bosanci, bravo bosanac prednice Hrvatske.!
Kurvatska bira ustašhke radikale i fašizoidne ultradesničare, Svrbi ortodoksne čettnike i koljače Dragomira Mihajlovića, samo retardirane maloumne i krezave Saraj Kasablije nekakve multi kulti dezertere, pobjegulje,plačipičhke i homoseksualne spodobe tipa Božo Vrećo, Fudo Torbica...
Prvo mora podnijeti ostavku kao Prijesednik HR,pa tek onda moze na izbore,to mora sigurno,po ustavu,jer neće moći na izbore,to je 100% sigurno,a on moze pričat šta hoće..
a budale
prava
Zoki je legenda. Ko ga još uzima za ozbiljno?
Reci legendi da sebi kupi sapuna, pa nek pere lice svakodnevno. Sramota je onako gnojav i prištav da hoda. Mora tu malo higijene da bude.
Plenkovic ce ga razvaliti!
Hrvatska bira ustašhke radikale iultradesničare, Srbi ortodoksne čettnike, samo retardirane maloumne i krezave Kasablije nekakve multi kulti dezertere. Joj kako ćeš krezava bagro zaskičatikad vidiš da ti jemasovna grobnica budući dom...
Pametan je Zoki. Ovih par godina se ulizivao konzervativcima "brinući" za hrvatski puk u BiH, planirajući kandidaturu za premijera. Bravo Zoki ejvala ti, pobijeđuješ 100%.
Odakle dogamiže ovoliki puk Ustašha na ovom portalu??? Čini mi se na Poskoku niko živ nije ostao....
A gdje mu je ono , drage hercegovke i dragi hercegovci .... hahahahaha .
Herceg bosanci xD
Prvo mora podnjeti ostavku na mjesto predsjednika jer je predsjednik svih Hrvata u Hrvatskoj pa se onda tek kandidovati,ovako ce mu Ustavni sud osporiti kandidaturu, mislmi da je ovo samo laprdanje ko i kod Dodika.
Potom se Milanović, sat i pol nakon objave da izlazi na izbore, oglasio i objavio da će "dati ostavku nakon pobjede" na parlamentarnim izborima. .....ne vidim što ti je tu sporno, neće obnašati dvije funkcije
digli se uzepejci na zadnje noge pjene, milina gledati ahahaha