Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je to opet drugačije rekao? ništa čovjek je opet ponovio isto Kosovo je bilo u Srbiji I oteto ili izuzeto I kraj priče, a to što se nekom nesviđa je nešto drugo odnosno rekao je pravu istinu.
Kako su Srbi ostali bez Srpske Krajine ,..OLUJOM!
Bulaznis milanoviću!
Zorane da nije meka stolica malo sad ,znas kako ti ono rece prvo sapun onda..ili da ti djeneral posalje malo Pampersa ..
Zoki jel kanula cifra na račun na Kajmanskim otočjima.
Danas piski sutra serki
Ovaj Milanovic misli da može reci bilo sta I biti ne upamcen. Davao je katastrofalne izjave.
Navijam da se Srbija izvuče iz ralja nacionalista i bolesnih megalomana. Isto kao i Hrvatska, da ostavi Franju u pozadini. Samo prave štetu sebi ,a pogotovo drugima. Čitav Balkan ispašta, raseljava se, boluje i pati zbog šačice idiota koji stavljaju regiju u zonu eksploatacije, na tanjuru.
Zao mi je sto srbi nisu uspjeli napraviti entitet u Hrvatskoj kao u BiH, SAO Krajinu, pa da vidis kako je nama, kad imas masno tkivo koje ne mozes da skines a smeta, da se razumijemo ja sam za BiH sa sva tri i vise naroda ali ova nakaradni tumor se mora odstraniti, zao mi je sto HR nema, ne bi ovako pricao ni za koga.
Garant su ga ovi sa Zapada nalijepili pa sad okrenuo pricu. Jado, jadni.
Bez ikakve odgovornosti, vlasti lupetaras šta ti padne na pamet i pri tom budeš poprilično dobro plaćen uz sve ostale beneficije. Hoću i ja da sam Zoki.
ovaj je definitivno puko i kao takav vodi cro
Danas je bila loša roba pa se predomislio hahah
Jes neki ljudi lako zarade platu.Blago poreskim obeznicima.
govno jedno prevrtljivo. samo jedan kondom nas je mogao spasiti od ove smlate
Zbog ovakvih i pobačaj treba ozakoniti
JBT...KAKAV KURTON!