Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDI G O V N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne znam šta se bošnje bune, da nije bilo Hrvatske ne biste imali ni ta 24%. a da li će te dvije stijene pripasti Hrvatskoj ili Herceg-Bosni , mislim da je svejedno.
Jel mu ovo pantljicara na licu izlazi :-)))))))))))))
I sta sad, hoce li Hrvatdka VJECNO krasti AUTOHTONU teritoriju Bosne ? Opljackala je Hrvatska cijelu Jadransku obalu Bosni ko i ostrva, i Dalmatinci su Bosnjaci porijeklo, o tome se suti, ali kad tad istina ce imati SVOJU RIJEC ! Vraite se Dalmatinci svojoj matici Bosni ! I jos hoce Hrvatska konstrukcijom Peljeskog mosta STAVITI kraj Bosni za izlaz na more cime ce prisvojiti teritorijalne morske obale sebi preko EU-e i pocetak podjele Bosne, OSVESTI SE BOSANAC dok nije kasno ! A ovaj Milanovic u svakom slucaju nije pravi Hrvat vec srbin ko i dragan covic !