Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofirno igra za ruse
On da se nešto pita ne bi ovako pričao, EU samo zaprijeti zavrtanjem pipe i pitat će treba li još nekog primiti osim Fin i Šve da idu u paketu da ne čekaju.
Sad sam se zabrinuo za Finsku majke mi.😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kad skontas da od BiH zavisi da li ce Finska u NATO... mnogo smo jaki...
Sve ruske pare potrosio na koku, narkomancina smrdljiva.
Ovaj je puko , nemam stareci da bog sacuva ovakvih kretena
Misli da je mnogo pametan i zajeban
Koja je ovo budala majko mila..on treba imati neki show da zabavlja ljude na tv-u. Sreća pa ga niko ne j...e ni za šta, samo lupeta, inače bilo svega na brdovitom Balkanu
S obzirom Na razdaljinu izmedju Finske i BiH, to su države koje imaju vezu, kao baba sa ***cem. Tako da ovaj samo drobi tek tako da nešto priča.
Za Finsku je to vitalno pitanje, i za nas je hoće li u Hercegovini hrvatskog predstavnika birati Hrvati., kaze najveci Srbin medju Hrvatima, kaze Milanovic! Milanovicu, ja sam Hrvat i ne zivim u Hercegovini i ne zelim glasati za Hrvate vec za ljude za koje smatram da su strucni. Da ti bude jasnije, glasati cu za LJUDE koji budu sve ono sto ti nisi u stanju da budes. Okani se coravog posla!!!!
Losa roba.
Ovaj glodar i rusofil sam sebi kopa jamu. Misli da mu seljačka politika koju provodi na Balkanu može proći u EU, i da neće imati konsekvence za ove izlete u nepoznato.
Hrvatska ne moze blokirati pristup Nato Savezu nijednu Drzavu jer se to njih ne pita.Koji kreten..
Tip je totalno odlijepio.
Jah lose mu gudre....
Eto sad opet svi na more u Hrvatsku
Nemoj ti za nas navijati, molim te. A sto se tice zakona narod u BiH ne zeli da prihvati prijedlog HDZa tako da djaba ti lajes.
Ovaj je ludji i od Dodika dabogda se probudio ujutro pored Majkicke.
Da li to zoka koka ima zelju da bude i predsjednik u BiH??? Ovaj skroz poludio. U citavom mandatu predsjednika rvatske najveci problem mu BiH. Izgleda da ni sam ne zna u kojoj zemlji zivi. Jos jedna sifra na slobodi.