Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Milanoviću, u Arapskoj ligi se valjaju milijarde petrodolara. Sutra ih možeš moljakati za litar nafte. Nije svako za političara.
"Fince boli neka stvar" Ovaj sve više liči na Dodika.
Ovom čovjeku nije dobro nikako!
Ovde su komenatatori gospoda u odnosu na ove evropljane sa indexa... Slajm ljudski
Tipično Balkansko bolesno lupetanje i borba tornjaka za svoje stado
100% u pravu!
Milanović je pinicilin za ove bolesne Klix komentatore opsjednute mržnjom. Hvala Milanoviću što uporno liječi ljude, samo nastavi tako, ljudima je svakodnevno potrebna doza.
BiH im stalno u glupavim glavurdama 💪
Hrvatska je članica i EU i NATO, a Milanović je njen Predsjednik i treba malo da pokažete poštovanja. A izvinjavam se, ja zaboravio da ste vi komentatori jadnici koji misle da se svijet vrti na Klixu i da neko čita ove komentare. Ovo je samo mjesto gdje bolesnici liječe komplekse niže vrijednosti. Samo nastavite sa vrijeđanem, i ovo je dio vaše terapije bolesnici..
Previse kenjas Milanovicu
Hvala predsjednice !
Kokain radi sve u šesnaest, pošaljite ga Mariću u parove.
Iskreno mislim da je glupo kometarisati izjave Milana Zoranovica kako ga je prefiksani Goran Bare prozvao čisto zbog deluzije izazvane nedozvoljenim opojnim supstancama ali imam potrebu konstatirati da Bare nije budala iako nadrogiran je znao šta priča očigledno jer su kompaši ili braća po dileru stoga Bareta trebate poslušati ili još bolje pitati tko i sta je "Milan Zoranovic zoki"
Koji kreten
Ovaj lik misli da ga iko slusa a hravati umisljeni da su bitni u EU. Lik je klasika seljak politicar sa Balkana, kreten deluxe.
kandidat za oskara
Rijetko odvratna njuska