Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je sa ovim covjekm u zadnje vrijeme pricao a da je normalan ?
Rusija je nedemokratski režim, imaju cara umjesto predsjednika, ucjenjuju svijet sa resursima, društvo bez prosperiteta izuzev onih koji su okačeni na državu i resurse,tehnološki u zaostatku, protivnici režima se likvidiraju u zemlji i inostranstvu. Podrzavati i direktno ne osuditi zemlju u 21. vijeku koja vodi rat na tlu Europe koja je izvrsila agresiju na suverenu zemlju je toliko degutantno. I Njemci fasisti su mislili da su mnogo jaki!
Ček malo.Možda je Zoran politički idiot ,ali ova mu je na mjestu.Rusija je u svojoj povijesti vrlo rijetko gubila ratove.Sa Turskom su ratovali 150 godina u diskontinuitetu.Izgubila par puta.Ostalo je dobila.Imaju nekad čudnu taktiku .Spaljena zemlja u napadu.Spaljena zemlja u povlačenju,Maskirovka u obavještajno propagandnom djelovanju.Bolje je snjima nemati posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne razumijem šta je čovjek sad pogrešno rekao? Ukrajina nemože pobjedit rusiju, samo mladost gine na obe strane bez potrebe, dogovor nema alternativu, to što su ameri i englezi nasamarili ukrajince i sad ih hajcaju je licemjerno i neljudski, nadam se da če i se to jednog dana vratiti. Pokažite mi jednu državu na svijetu kojoj je uk i usa donio prosperitet nakon njihovog donošenja demokracije? Pogledajte arapski svijet šta su napravili zadnjih 100 god.
Čuj:" Rusija je neuništiva!" Ovaj sve u neku kontru. Ukrajino, nisi trebala napadati Rusiju. Rusija je neuništiva.
Kao sto USA ima svoje interesne sfere...ima i Rusija...Engleska...Kina...Indija...ostali mogu da prdnu u cabar samo...😂😂😂😂 Oko cega se koljete da vas nema treba vas izmisliti😂😂😂😂😂
yta to rece zorane pobogu nista nismo bokje ni ocekivali od tebe
Ovaj tip jednostavno SLAVI RUSIJU! Ni manje ni vise. Gadi mi se citati.
Bilo mi je tri puta draže pucat na nakaradnu srpčad, već na hrvate UZP.ovna.........a sad bi na hrvate pedokatolike bez milosti...........
Pa kako pade SSSR ako je tako?
Ja koji idiot Bog te. Pa ovaj svršava na Putina. Koji rusofil u evropskim redovima. Dobro pa ga ne doživljavaju ozbiljno,niko! Svako se može poraziti.
Milanović je u pravu. Rusija ratuje i UK i u isto vrime izvodi vojne vježbe na Baltiku, Pacifiku i blizu Kine. Ukrajina nema ni deseti dija vatrene moći. A zapad šalje po koji top. Ni jedan višecjevni bacač srednjeg dometa nisu dobili. Tako neće dobiti rat.
Gleda krompir a nabada meso...
Prepo se milanče pa bolje umrijet ko muškarac nego živit ko kukavica e moj bože ko sve neće bit predsjednik
pogotovo kad drugi umiru jelda a ti grickalica i pred tv?
tri puta? jel Milanovic Srbin?
Ti si glup
Obrisali ste mi komentar ...DA BOG DA TI RUSKA ČIZMA DOŠLA NA PANTOVČAK!!! ZAŠTO??? NEMA TU NIŠTA RUŽNO I Sporno....Rusi su vam prijatelji
Hrvatska nije drzava.
obrisi se imas bjelog na nosu