Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa SAO Krajinom .... vrati je nazad Srbima, kada se toliko o njima brines.
napravi genocid, otjera ih iz Hrvatske, pa palamudi okolo ..
Jastadasta2211 .... hahahah Pa pola HR je bilo Bosna. Cuj njega ``vrati pola bih hrvatskoj ako to tako gledas`` ... mislis na onih 5 godina NDH. hahahahaha
:»Nisu Hrvati toliko mrzili Srbe koliko tamo mrze Ruse", rekao je na početku Milanović.» Tako je! I za to su im u Jasenovcu osnovali kulturno umjetnicko drustvo i djeciji vrtic, a sve da Srbima iskazu svoju «ljubav.
Milanović ili pogodi pravo u centar ili maši galaksiju. Nema sredine.
Hrvati iskasapili Srbe u WWII. Ovi im se nikad nisu mogli osvetiti pa su iz frustracije odlucili da izmasakriraju bosanske Muslimane.
Rošavi se promangupiso pravo
pa pi njegovom ispade da je medjunarodna zajednica ,anektirala sloveniju ,hrvatsku ,bih ,makedoniiu od jugoslavije i srbije !
pa pi njegovom ispade da je medjunarodna zajednica ,anektirala sloveniju ,hrvatsku ,bih ,makedoniiu od jugoslavije i srbije !
Debeli krmak je debelo u pravu, samo zaboravlja da je tako i njegova hrvatska oteta iz SFRJ, da tako on pokušava oteti dijelove BIH i tako unedogled...
Putinov korisni idiot koji izvrce cinjenice.
nađi novog dilera pod hitno...
orangutan ni sam sebe ne razumije nakon sto nesto izgovori..rekao bi covjek da je on na nekim ozbiljnim psiho supstancama.a ako nije ocito da bi trebao
Vrati konju glavu, maggarac jedan.
U Preševskoj dolini Albanci su prebrojali 158 hiljada Albanaca koji nemaju nikakva prava a po posljednjem popisu na Kosovu 2011 god. bilo je 1,47 srba ili 25 hiljada a danas ih ima manje od 1posto i njima hoće da prave nekakve srpske opštine i to u praksi neće proći.MORA POSTOJATI RECIPROCITET:
Sta je pisac htjeo reći ne mogu da ga skontam
Ko ovog Milanovića uopšte pita da kaže svoje mišljenje o nekoj temi? Stalno čovjek laprda neke gluposti. Jednostavno previše medijskog prostora za ovog idiota.
Sad nekVucko prizna genocid lakse cemu bit u buducnosti,ko Zoki sto je reko za Kosovo.
Milanče samo uvećava saldo privatnih računa kod banaka na egzotičnim otočjima