Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli biste ukloniti Istru i Dalmaciju s otocima, to je Tito poklonio hrvatskoj. Uzalud vam brisanje i prekrajanje istorije, ZNA se ko je hrvatskoj pripojio Istru i Dalmaciju, a ustaše ih nisu smjele primirisati od Musolinija
Pa Istra i Dalmacija i jesu bile dio Italije. Vidiš da i danas čudno pričaju.
@TuzlaDrzava - pa od Titovog doba su oduzete Talijanima kao kao ratni plijen i dodeljene nepravedno Hrvatskoj. Odkud Dalmantinci, a pogotovu Istrijani i Škutori Hrvati?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...bravar je tvorac i sr hrvatske i r hrvatske. al objasni ti to desničarskim poluinteligentima. tupo ko malj.
https://www.vecernji.hr/zagreb/milan-bandic-pristao-je-na-uvjet-zlatka-hasanbegovica-i-brune-esih-1178914/komentari Sluzbeno je TITO JE OTIŠAO U POVIJEST !!! Bravo Hrvatska ! Sieg Heil ! Još samo da dobijemo trg Poglavnika i Jure Francetića, bravo !!!!
Kockasti su opasni, i opasnu politiku vode.Ako bi neko trebao da postuje Tita, to bi trebali kockasti.Sram nek vas bude!
Kako su krenuli zadnjih godina- neće im izaći na dobro. Nebih se čudio dobiju subpoenu od EU kao ostale zemlje istočnog bloka!
Provjerite prvo u Briselu koja imena i nazivi su dozvoljeni, da se ne blamirate bez veze k'o sa Budakom i 10. Travnja.
Gosppodine Bandiću, ono što je Hrvatska u ekonomskom, infrastrukturnom, kulturološkom i svakom drugom smislu postigla do 1990, za tih 45 uslovno rečeno "Titovih godina" Hrvatska nikada neće dostići u EU ni do 2070 godine. NIKADA!
Orion101 - ni tzada. Tito je opljačkano vratio u narodne ruke, a sve što je ostalo poslije njega fašisti i kriminalci su razgrabili, Agrokor, Energoinvest, Iskra, Najveće firme po Srbiji itd. Lopovi i opet lopovi su na vrhu. Hrane nacinaliste na vlasti kako im narod opet nebi oduzeo pokradeno. A narod će u slijedećih pet godina opet doći na svoje. Biće krvavih gaća gospodo - sluge nenarodnih i fašističkih režima!
I službeno je!!! Nema Tite u Zagrebu, sad se zove Trg Republike Hrvatske... Živila Naci Njemačka!!!
Cim HDZ pobjedi dace mu ime po ratnom im predsjedniku... narod ko narod, stado ovaca, taman da je i vecina protiv, sutjece... proci ce neko vrijeme i sve vazno postati nevazno, docice nove istine. Zalosno i jadno, i tako vijekovima... al hajd. S druge strane, mozda u ovom vremenu, pogotovo u Zagrebu kakav jeste, je previse da se glavni trg zove po imenu druga Tita, ali bi bilo korektno neku vecu ulicu nazvati njegovim imenom, kao kompromis.
...nama je dobro, bas onako kako smo zasluzili. Tuga.
Kolinda i bakir imaju tajni plan protiv hdz manjine u BiH. Bakirovici dobijaju po 50 km da se izjasne ko pohrvaćeni i glasaju za hdz.
Glupi hrvat ce reci DA, glupi forumas ce drzati predavanje a ja cu kao glupan isto komentarisati koliko smo glupi.
Glupi hrvat ce reci DA, glupi forumas ce drzati predavanje a ja cu kao glupan isto komentarisati koliko smo glupi.
Glupi hrvat ce reci DA, glupi forumas ce drzati predavanje a ja cu kao glupan isto komentarisati koliko smo glupi.
Presvučeni u partizane 1945, četnici i ustaše prevariše Tita da u BiH nastave sa pogrvaćivanjem i posrbljavanjem. I šta se desilo, pohrvaćeni i posrbljeni u mentalnom poremećaju mrze svoju zemlju i rade genocjd. Slično je bilo u Ausrriji1940 kada su volili više Njemačku od Austrije. Eeeee Tito, Tito, naivno si zajebo Bosance
Milan Bandić izjavio, nije čudo što Papa Franjo ima takvo mišljenje o hrvatima.
Moguće da Dalmatinci i Otočani zatraže spas od Italije jer je postalo nemoguće živjeti po hrvatskom demokraturom. Dioklecijanu vratiti imovinu, zna li itko ima li nasljednika, davno je davno bilo to, u rimskom carstvu bili mi smo
Sto je najgore mi Bosnjaci cemo se najvise nasekirat zbog ovoga.