Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo ne znam, ali mogu komentirati ono što sam vidio barem 300 puta, a to je da hrvatski policajci prema ovim ljudima prvenstveno postupaju humano, pa i više nego humano. Onako humano kako Arapi nikad u svojim zemljama ne bi postupali s kršćanima da je stvar obratna. Kad neki Arap umisli da ovdje može raditi šta hoće, bude opomenut, a u težem slučaju dobije ono što bi dobio od svakog profesionalnog policajca u svakoj normalnoj zemlji. Završena priča.
Svi što se groze neka šalju avione za Sarajevo i neka ih vode sebi
Brzo ovo prevesti i pustati svakodnevno kod ekipe koja se sprema ka Bih , čisto da znaju šta ih čeka 😀
Ma nek si se ti dočepao Švice, rodi majka. Brzo će tebe bol popustiti čim pojedeš prvu njihovu čokoladu.
Svicarska na referendumu izglasala stop imigraciji? Od kud ti obraz stoko da ikakve videe snimas o drugim drzavama? I njih drvenim palicama sprasit u Svicarsku
Bravo ua hrvate, stite svoje gradjane, ne daju u svoje, svaka cast
Gluposti, pa tukli bi i mene kao BiH gradjanina da pokusam nasilno uci u Hrvatsku. Da probam da se probijem u Brckom ili Orasju dobio bi svoje, i ovako me pretresu do besvjesti svaki put! Migranti samo kukaju. Bagra.
Susjedi nezakonito protjeruju nezagonite emigrante?! Izgleda da je Evropa postala svjesna "mekoce" svojih zakona o emigraciji i kvalifikaciji za azil, te su sad svjesni neprovodivosti istih. Stoga, pritisak je na Hrvatskoj koja im je granica i tu se brane. Berimo svoju brigu i nadajmo se da ne izvucemo deblji kraj.
Motka je izasla iz raja
Motka je izasla iz raja
Nek je konacno neko prikazao sta hrvatska policija radi bez obzira na to sto ni sami Svicarci ne primaju migrante.
Fino dodjete u Hr i vodite ih sebi u ZURIH
kradu brate ovi doktori i inzinjeri a vjerovatno i lazu. ganjaju ih po importane centru a ovi him se smiju u kamere jer ih nije moguce identificirati ...
eto vam evrope cuj Hrvatska u Evropi
Fašiste primili u EU. Kako ih nije sramota " Čuvari europskih vrijednosti".
Ja kao i večina građana Hrvatske mislimo da policija treba upotrebljavati gumene metke.
@VinkoRibar i suzavac
Koljinda Kitanovic mnogo dobar covek,puno mislji a kaze nista dobro.