Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi lici da nas ahbab Stipe razradjuje strategiju Bosansko-Hrvatske oluje samo stipe ne njega on ce sve izdati genocidasima zovi Hareta i Komsica i Dudakovica .Ovom Spasoju Tihicu ne on je cetnicki agent.
Dijaspora, glup si. Zato ostani gdje jesi. Tihic je probosanski politicar (za razliku od vecine u njegovoj stranci koji su probosnjacki i proself). Da bi postigao sto mu je namjera (jacanje drzave) zeli da postigne podrsku i izvan BiH. Nasa zemlja je specificna i za sve sto se unutar nje zeli postici potrebno je prvo naci podrsku vani. Osim toga, ako neprijateljski uticaj zelis da drzis pod kontrolom, onda ga moras drzati sto blize sebi.
ne znam ali mi haman boljeg politicara nemamo jer svaki gleda svoj interes to je tuzno
OK za Mesica, medjutim da li je to Slobodan Sejdo Tihic novi srpski Momir Bulatovic? Ono, hej ti mali klempavi, dodji ovamo. Hajd\' trci kupi kutiju niske Drine.
TO JE PAMETNO nama je HRVATSKA velik prijatelj u odnosu na srbiju A STIPE mi je veoma drag kao politicar i covjek a ne kao krme dodik ne zn lijepo prozboriti nego se dere kao magarac STETA STO NIJE PREDSJEDNIK BIH bilo bi nam mnogo bolje nego sa ove tri budale pardon izuzev KOMSICA