Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne poruci Srbima da ce vratiti njihovu imovinu u Hrvatkoj, HOUSE, LANDS;APARTMANS.,tek kada to uradi ima pravo glasa,sto se tice ciscenja, pa nek pogleda strkuturu stanovnistva u svojoj zemlji sada i pre 1990... glupo je komenarisati glupu poruku od mesica
bravo Mesicu. kad nemogu nasi kazi im ti
mojne da nam mesic stiti granice. nek se s vukom jeremicem prepucava po kninu a moj glavni grad je jajce. BOSNAE
Samo po ovim komentarima se vidi koliiko smo mi primitivan i zaostao narod. Mesic je samo rekao da BiH treba da ostane u svojim granicama, sto je sa njegove strane sasvim korektno, a kome to ne odgovara ... pa razguli brate dragi. Nek svak ide gdje mu je bolje a nas ovdje ostavi na miru. Mesic je definitivno jedan od boljih politicara u ovoj regiji a i sire.
nidje veze. sta se on ima petljat. a vama je odma mesic il bilo ko ko pljuje po srbima. pravo dobar rezon. to ko neko mjerilo vrijednosti jednog covjeka. wow. jako inteligentno.
kad malo razmislim. sta tebe mesicu boli k. za rs. zabavi se svojom prljavstinom u oluji. i sta ti imas porucivati beogradu da poruci srbima u rs. pusi ga malo mesicu. to je nasa stvar. COSA NOSTRA BOSNAE
Uvijek bio i ostao doslijedan svojim principima.Kada bi domači političari, koji teko zdušno se bore za BiH ( čitaj za sebe) do posljednje kapi znoja, imali odnos prema svojoj državi, barem 10%, kao gdin Mesić bilo bi nam svima mnogo bolje. Neki ma je draža mačeha, nego rođena majka (BiH).
\" ... moj zadatak je gotov: Jugoslavije vise nema!\"
e moj mesicu... ti si najveci nacionalista od sviju. samo prikriveni. da si ti meni ziv i zdrav srbi su ovdje vijekovima zivjeli... zna se koje su nacije nastale i kada.
rekao je mesic davno hrvatima u bih a ti se toga haman ne sjecas zemljace. a sto se tice postovanja bh. himne boli me dusa sto sam dozivio turkye na ulicama sarajeva. BOSNAE
Pa nek godspodin Mesic uputi poruku i hrvatima u bih da je to njihova domovina i ja je njihov glavni grad Sarajevo a ne Zagreb a i da svoje probleme rjesavaju ovdje. Takve poruke nema ni iz Hrvatske, ocitava lekciju a ni sam je nije uradio. U hercegovini i bilo gdje gdje su vecina hrvati ne postuje se himna ove drzave a kamoli nesto drugo.
Respekt za Mesica, on nas izgleda bolje zastupa os nasih domacih politicara.