Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ce i kod nas biti. Imamo vodu, ali nemamo, uvozimo. Imamo sume, ali nemamo, pelet skuplji nego u Njemackoj. Imamo svoju struju, ali nemamo, bice redukcije. Tito nam je ostavio sve, ali ove patriote i branitelji BiH prisvojise sve sebi. Samo treba izjaviti hoce Dodik da se otcijepi, i strpas milon u dzep.
BiH je jedini izvoznik struje u bivšoj Jugi. Donedavno je to i bila i Srbija ali su zeznuli termoelektrane loženjem uglja punog blata.
Mi ništa ne planiramo.Udri brigu na veselje!
kao vode računa o ekonomiji, izvoznica struje u njgorem mogućem periodu postade uvoznica. za godinu dana
Fake news !
"List Danas". Opozicioni lazovi. Dizu paniku.
A mi, sta je sa nama, ili cemo cekati, pa sta bude
Nije moguce? Lider Balkana, ekonomski tigar? 😂
Vučić je znao da ce imati ove probleme, Dodik mu bio obećao hidroelektrane na Drini. Pošto se ipak pita BIH ne Dodik propao Vučićev plan, nema nove struje. A Erdoan otvorio fabrike, dok je još uvijek slab elektro-energetski sistem.
To je kazna zato što ste išli na more
Hahahah koja evolucija vracanje u kameno doba
Vest nije tacna ili nije istinita kako god. Gledao sam na tv bas taj deo sa strujom. Sami izvode zaključke i tako napisu clanak a to sto nema veze sa tacnoscu nema veze. Bitno je da se Srbija predstavi kao slaba ekonomski. U Srbiji se najviše u regionu grade fabrike i putevi, mladi se zaposljavaju, plate nisu najvece ali nisu ni male i moze se lepo živeti. Sad se povecavaju plate za 14% penzije za 20 %. Placamo najjeftiniji gas u Evropi uz Belorusiju...
Je li vam poceo naplcivati sendvice Vucic
Srbija je postala uvoznik struje od onog kolapsa koji je nastao loženjem uglja s blatom u Obrenovcu i Kostolcu. Ugalj koji ima je nekvalitetan pa mora da uvozi struju a struja na međunarodnom tržištu je preskupa. Uvozi i ugalj iz Bosne i Crne Gore. Problemi se samo gomilaju uprkos priči kako je ekonomski tigar i šta sve ne.
Zasto dolazi do nestasice struje?
Vecine vesti na klixu ne samo ova netacne. Pokazalo se sto puta za Srbiju. Jedini cilj je predstaviti Srbiju kao slabu ekonomski
Tzv. Ekonomski tigar 😃
sta li ce s nama bit imam info da 60% struje imamo dug prema eu da izvezemo
... još kad bi Bosni i Hercegovini dali dio električne energije koji nam pripada iz HE Drina... grijali bi se na šporetima Sloboda Čačak!