Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan nebio, nema vise ljevice. To je tendencija u cijelom svijetu. Postoje opcije koje su razumnije i tolerantnije, ali ljevica tipa kao sto mi to zamisljamo je izumrla prije 20 godina na zapadu. I ta tendencija ce doci ili dolazi i kod nas.
@BulevarCvaraka pogotovo sto, barem kod nas, su ljevicari ekstremniji od desnice. Retorika im samo prijetnje, napadi i ne uvažavanje drugog i drugačijeg.
Ljevica u smislu SDP-ova nema smisla u 21 vijeku. Zato oni i izumiru i nemaju kvalitetne ljude i ideje. S druge strane, za desnicu glasaju uglavnom ruralni tipovi sa etno filozofijom stada. Onima koji nisu za stada i ovce, ostaje liberalna opcija, koja je u Hrvatskoj "Možemo". Ima i kod nas takvih opcija.
Koja ljevica ? To su sve neke hable koje nisu mrdnule iz 1945 ona kaze uzimala bi sa stednje jednima i davala drugima hahahahah bona nije 45 da otimas ljudima. Ja sam mislio bih puna politicki habla ali ovo sto ima u hr je za komedije hahahhahahaha
Zanimljiv si Ko i Bernadic
Sebi Ja se zabavila prosvjetnom inspekcijom, koju salje dekanima fakulteta za koje pretpostavlja da su glasali za Skrijelja. U toku su pregledi na dva fakulteta, predvidjen je i PMF ( mozda odustanu od njega da ne bude previse ocigledno). Prije toga su uvalili "cestitke" na Univerzitetu. Sebi Ja, mogla bi dostaviti dokumentaciju za onu djevojcicu Tuzilastvu, ceka se na tebe.
Ovaj tip nije nikakva ljevica nego ekstremni komunista i zbog toga nece nikada dobiti glasove samo sto toga nije svjestan.Pitanje je zbog cega je uopce vazno i relevantno njegovo misljenje
i naravno taj markovina neće nešto raditi ali hoće nane na tenane laganini uz pokoju spačku svega osim ljeve opcije
ovaj ljigavac samo slučajno rođen u hrvatskoj koju blati po ljevičarskim portalima on i njegova obitelj u jednu roku mrzitelji sveg hrvatskog
Davne 1996. godine, u Kragujevcu, Živorad Nešić - Džada, funkcioner SPS, je na pitanje novinara kako se, u izbornom danu, odvijaju izbori, ima li možda neki nepravilnosti i slično, rekao - "Kad su izbori dobro organizovani narod na njih i ne mora da izlazi."
Crveni nestaju... ZDS
Decko moj, Hrvatska je jasno i nedvosmisleno pokazala kuda ide i zastranila u krajnoj desnici, radikalizmu koji polako vuce prema je li fasizmu, Hrvatska je zastranila i dosla je tamo gdje je bila na pocetku stvaranja Hrvatske drzave.
@Kalambur2 ,jedini fašizam u EU je tvoja rulja kojoj pripadaš,pogledaj samo vaše članke,komentare,sve mrzite ,sve napadate,sve pljujete,okani se ti Hrvatske,ona ide u pravom smjeru,vidi se po odnosu EU i Svijeta sprama nje,sad ćeš reći svi su oni isti,e to je taj fašizam kada su svi oni isti a samo mi pravi,..to mi mislim na tebe i tvoje a zna se tko ste,..
@Kalambur2 kako je zastranila kad je velikom većinom dobio HDZ ocišćen upravo od te desnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plenkovic Covic osovina. U zatvoru Gotovina
@LuciferoviPodanici Gotovina je za ovu dvojicu čojk gospodin. Posebno gdje ćeš njega poredit sa lopovom Čovićem
@LuciferoviPodanici pa islo mi uz rimu 😁 zaboli me za prvog, drugog a i treceg.