Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je lijepo vidjeti, od najmlađih pa do onih najstarijih i svi sa istim interesovanjem u očima gledaju i biraju, kao djeca, opušteno. Odlična vijest :)
Odlična vijest? Kod mene na poslu je ista stvar. Ne vidim ništa odlično u tome da se odrasli bave dječijim stvarima u tako masovnom obliku. Govnarija što se mene tiče.
@ideologija Čovjek ako ostari a izgubi sve one osobine koje je imao kao dijete je ustvari izgubio sebe. Meni je ovo izuzetno lijep hobi, najviše iz razloga jer je lijepo vidjeti kako se svi skupe, stari i mladi i sa istim žarom rade istu stvar. Bravo. Naravno, postoji i mnogo debila koji ne odrastu, da tako kažem, ali oni svakako nisu tema ove emisije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imas li Vrsajevica Mico??
to je "zlatna" slicica :D
Dajem popunjen album, stan na moru, 3 duluma zemlje kod Zitomislica i lijevi blatobran za Kadett suzu u zamjenu za Vrsajevicevu slidzu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ŽIVIO SDP BiH!
Nikako da skupim igrace rep. Srbije
Mami para
Prodajem popunjen originalni album sa svjetskog 1994. g.
Je li hoće neko pole-cijele?
Posjetite nas i uzivaj te http://skr.rs/HoX http://skr.rs/Hoc
Skupljaju iako hin nema u Brazilu
Pa kakve veze da li Srbija igra u Brazilu???? bitno je da se trguje i da uzivas u tome!!! po tvome ako nema negde Bosne netreba skupljati te stvari ???? ako nema Bosne to onda nije bitno????
Ko kaže da nejma Bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja sam sakupljao kao dijete i sada sam opet krenuo da skupljam ovaj novi album tacno se i osjecam kao dijete kad kupim one slicice i kontam koja li ce mi doci neprocjenjiv osjecaj :D
pa sakupljanje slicica nema veze sa djecom.pa djeca i ne znaju puno o panini slicicama.ogromna vecina odraslih dan i danas skuplja slicice i nepada im napamet da od tog odustanu .pravi je gust kupit nekoliko pakala slicica i sa veliko znatizeljom ih otvarat.to ljude vraca u bezbrizno djetinstvo kad je se skupljalo sve u 16.danas rijetko gdje mozemo vidit da djeca igraju pola cijele.
pola-cjelo.................slike-bjelo
Glupost
Sve uspjesni ljudi, vidi se na slikama
Sličica Čuhaji-a, neprocjenljiva. FCS-HZ
Čuo sam da Avdija jako dobro kotira na terazijama... Za avdiju, kažu dobija se mesi i ronaldo u paketu. :)