Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost ništa se nije promjenilo u srpskoj politici prema drugom i drugačjem! To je ista garnitura koja bi sutra uradila isto što i u prethodnom ratu. Baš je sve pobrojao i nikog nije zaboravio, samo sreća je što sad i drugi znaju skim posla imaju! Daleko smo mi od boljeg života na Balkanu...
Servofašisti su ustvari poraženi na miran i kulturan način, i jest doduše još sa nekoliko uranijum bombi. Ali oni to još nisu u stanju da svare i čekaju bolji trenutak za ostvarivanje fašističkih ideja. Ali život ide dalje a oni zablokirali u pasivnom fašizmu a trenutak koji očekivaju nikada neće više doći ko što im se servirao 90.
Ja ne mogu da shvatim da ljudi koji su hapšeni i presuđeni za pokušaj državnog udara u CG tamo sada učestvuju u vlasti umjesto da gule tešku robiju. Litije u najavi
Mandić je crnogorski Dodik. Kosovo je ispalo najpametnije, opustili su kosovskog Dodika do te mjere da se naoruža i da krene pa su ga dočekali sa snajperima i čitavom svijetu pokazali kakvi su Srbi zapravo teroristi - odnosno pravo lice bolesne balkanske nacije
@hanamana znaš ti da iz bivše Jugoslavije Amerika jedino ima vojnu bazu na Kosovo i u tu vojnu bazu nesmije ni Kurti se priblizit . I to je jedini razlog zašte je Amerika stvorila Drzavu Albancima . A mi Bošnjaci dobili poslije rata i genocida eres i da 30%Srba upravljaju pola Bosne a u Federacij 10% Hrvata se više pitaju nego Bošnjaci što su najbrojni narod
@gooUser1665241140 Nema Amerika vojni bazu na Kosovu, nego NATO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MANDIĆ JE OLIČENJE ČETNIKA.TAJ ČOVJEK NEMA VEZE SA DNK CRNOGORCOM.SRBENDA SA DNA KACE.
Hehe, crkve i cirkusa, jesu to oni što su blagosiljali crnogorske rezerviste kad' su išli da kolju u BiH? Ima onaj vic u BiH: '...pitali Muju šta će raditi ako preživi rat u BiH...'? '...idem u Crnu Goru...'. '...pa što u Crnu Goru'...? '...pa tamo mi auto, namještaj, bijela tehnika što ukradoše rezervisti...' - reče Mujo.
Najbitnije da su nebeski pročitani i sada im se svaka laž odbije o glavu.
Koji je ovaj Mandić jadnik
Znaci podrzavas genocid. E konjino
Pa to je normalno.. crna gora i srbija netrebaju podrzavat rezoluciju Genocidasi i jedni i drugi
ovaj je Focanski cetalj
Bore se protiv rezolucije, ne zato što su se pokajali, nego da i dalje mogu vrijeđati i ponižavati žrtve, a ostaje prostora da se ponovi isto.
Mandiću, Turčine ...
SPC je i ovim dokazala da je bila glavni inicijator genocida i da je danas glavni sponzor negiranja istog. Sva sreca pa su od agresije Rusije izbaceni iz pravoslavlja i proglaseni za svetosavsku sektu koja slavi demone i Satanu licno.
Izbaceni iz pravoslavlja? Vi bolersnjaciste stvarno jedna glupa sorta, dobro vas je Ivo andric opisao.
Imaju i oni petu kolonu koja upravlja iz Beograda kao i mi u Bosni Dodika. Srpski svet....bre.
Kakve metafore, kakvi bolesnici, monstrumi...
Nema Crnoj Gori napretka definitivno. Chetnici kao i 90-tih.
Sa ovakvim komsijama bi presli i na Budizam. Sad razumijem nase pretke sto su se odlucili za Islam. Pa ovoj poganoj bagri nista nije sveto. To ne bi za hljeba imalo al bi cetnikovalo.
opaaa, crnogorci se moraju rijesiti srba ako hoce da napreduju…