Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato treba da potvrdi da je SNSD teroristička organizacija i pohapsiti vođe organizacije.
Svo smeće dođe u BiH
Potjerati ruazijske teroriste iz Europe
Svi znaju da je u ruskoj diplomaciji kao i u svakoj drugoj i puno spijuna. Sve se akceptira dok nekome ne pukne
Velika sila, nije ni čudo da ih špijuniraju.
A gdje će drugo nego u BiH, trojka, četvorka, osmorka sve može mamu li vam
Pregledah komentare: Prokleta avlija.
Pa jeste li ih vodili na saslusavanja prije protjwrivanja.Svasta su oni radili.U Crnoj Gori su ih mrezama fatali ko ribe koliko ih je.Cijeli svijet ih fata i protjeruje al prvo kod tuzioca i istrazni postupak
SNSD teroristička organizacija obučava teroriste po kampovima i dovodi ih na entitesku liniju i postavlja snajperiste po zgradama.
Preko njih dobija BL naredbe. Podučavanje terorista u BH.
SNSD uz pomoć ruskih instruktora obučava teroriste po kampovima i dovodi ih na entitesku liniju i postavlja snajperiste po zgradama. SNSD je teroristička organizacija i treba ih izbaciti iz vlasti a vođe pohapsiti.
Čim je nato potvrdio mora da je tako ...
Pa da samo nisu špijuni za "reformisanu" OSU. Džuvu je posadio Marfi i ovaj je shvatio poentu: Samo je bitno čuvati US interes, a Bosnu nek Bog čuva.