Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Makedoniji živi oko 17.000 Bošnjaka ili 0,84 posto ukupne populacije....i imaju BOSANSKI jezik a mi ga u BOSNI nemamo, imamo BOSNJACKI?!...?!?!...NE KONTAM!..
Bosanski??? To u RS-u ne poznajemo. Znamo samo jezik bosnjackog naroda
pitaj mamu zna li za BOSANSKI :) :)
Eto šta je apsurd zvani Balkan. U državi u kojoj se priča, bosanski jezik se ne priznaje u cijelosti, a oni koji kradu tuđu historiju ga priznaju.
Hvala Makedoncima :))) Pozdrav iz prijateljske BOSNE I HERCEGOVINE.
Tornjaci! Ajd mars u Makedoniju..(il kako ce se vec zvati) da ucite bosanski..... yebo vas svetac.... Ne znaju kako im se "drzava"zove a uvode bosanski..... Balkanjerosi da vas nema trebalo bi vas izmisliti....
Crkni od muke! CRKNI! Svi su veci ljudi od djikana.
Valcer, miran djikane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad se razumijemo :)