Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna kolonija
Super... Smrdija ce biti okruzena NATO savezom...
Men se cini da ce ovi srbi postati neka vrsta ruske mrake.Sve komsije okolo u NATU i aBd u EU.
Mnogo ubavo Makedonci, mnogo ubavo. :) :)
Srbi su GENOCIDAN narod. Zadnji stadij genocida je negiranje i ismijavanje zrtava, a 99% tog genocidnog srpskog naroda velica genocid, monstrume kao sto su Mladic, Karadzic, Milosevic, itd. Ko god kaze da nisu svi Srbi isti, taj je ili poremecen ili glup. Srbi su zatucan, necivilizovan i genocidan narod. Isti ti genocidasi sad koce put Bosne u NATO.
Ti putuj Evropo i ne cekaj na nas.
Na kraju će sve države bivše YU ući u EU osim BiH, anatomski gledano, BiH je analni otvor, anus odnosno čmar Balkana, EU tj. Svijeta ... 😷
Samo radi imena su ih zaustavljali. Ljudi moji mogu misliti koliki haos nastao u Srb, Hrv ili BiH da nama neko nesto tako uvjetuje. Prije bi dijete dali nego nacionalni interes. Zasto to mislim? Pa evo, gladni smo, u velikoj mjeri nezaposleni, drzave su nam prezaduzene, infrastruktura je katastrofa, ali najglasniji smo kada nas neko vrijeđa na nacionalnoj osnovi.
ehehehehe.... vucic na aparatima
Svo osim BIH (zbog genocidasa) i kurfe smrdije odose u NATO. Bosnjo, valjda ti je jasno sta se sprema
Jedini ispravan i PRAVI put za sve zemlje yebenog Balkana . . . ! ! !