Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majkic persida u leptir masni kao u filmu vampirski bal
Milorad Dodik se dokumentom obavezao i na poštovanje člana 84. Zakona o odbrani koji kaže da će institucije BiH nastaviti raditi na aktivnostima za punopravno članstvo u NATO-u. Nigdje ni slova, ni u fusnoti nema o entitetima i Rezoluciji Narodne skupštine o vojnoj neutralnosti, ali se zato sedam puta pominju ''euroatlantske integracije'' kao cilj i čak 59 puta riječ ''NATO''! Bravo za LIDERA BAKIRA IZETBEGOVICA koji je uspio pokreniti BiH na NATO putu.
Bježi Dušanka! Eto Batmana!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Majkicka pokusava da izgleda ko Liza Minnelli ali vise lici na konobara za novi godinu
@samoprolaznik Može biti Majkićka biti kao pola Lize Minnelli u visinu i dvije u širinu.
Zar ova tetka nije u penziji?
Kolindinih 8000 ne bih dao za Dušanku, krasoticu...
Osoba koja uzme 30.000 km, kao otpremninu za odlazak u penziju, pa se ujutro ponovo pojavi na ,,poslu,, a zanemari vraćanje novca, zar neko ozbiljan treba da sluša ili čita šta dotična priča. Osoba bez obraza, morala, čojstva.....nema dna,,
Ženstveniji je Živković😂😂😂
Heidi Klum hahahah.......
Majkićka izgleda k'o službenica u kockarnici koju je otvorio neki novopečeni bogataš
Daj maalo trave zelene serbskom narodu, nek popase. Voli serbski narod da pase zelenu travu.
"ne prejudicira članstvo BiH u NATO" - to znači da se niti utvrđuje niti ne utvrđuje članstvo. dakle ova je rečenica neutralna i ona zaista ne znači članstvo u NATOu pa je u tom smislu i irelevantna. ali ima sigurno i drugih još irelevantnijih rečenica, zašto se hvatati baš za ovu irelevantnu
Najjača bi sada bila NATO ODGOVOR JE POZITIVAN PRIMLJENI STE PO SKRAĆENOM POSTUPKU 😂😂😂😂
"Na sastanku održanom 5. decembra 2018. u Briselu, ministri vanjskih poslova država članica NATO-a iskazali su spremnost za prihvatanje prvog ANP-a. Time je naš akcijski plan za članstvo MAP uvjetno prešao u aktivni status. Sada ćemo zvanično aktivirati MAP, samo što će ići kao Program reformi", objasnio je Kozar.
Ne zelim vrijeđati pingvine ali mislim da vidjeh jednog ružnog pingvina 😂
Pa što šaljete nešto NATO-u ako je to ništa? NATO-u se sa nama ne žuri jer je on istočne granice postavio, a mi smo samo ostrvo unutar njihove interesne zone u kojem oni čak imaju i svoje štabove.
hocel ova vise se maknut i umrijet ! dajte na nekog mladog i strucnog !
Bice ono sto NATO kaze da je. Sacekajmo malo.
Ja fakat ne znam sta ova zena pusi, ali hocu i ja malo.